kosh 11

U petom kolu “D” grupe Evrokupa Mornar dočekuje Ritas iz Viljnusa. Barani imaju skor 1:3, a Litvanci su zabilježili polovičan učinak u dosadašnja četiri kola.
Trener Barana Mihailo Pavićević kaže da u Bar dolazi još jedna veoma dobra evropska ekipa.

"Igrači Ritasa su prošli litvansku školu košarke, najbolju u Evropi, iz koje svake godine izlazi veliki broj igrača koji liče kao jaje jajetu. Krasi ih, prije svega, veoma dobar šut spolja, nezavisno od toga da li se radi o beku, krilu ili centru. Kad se tome dodaju pojačanja u vidu Amerikanaca i činjenica da Ritas godinama igra u Evropi, onda je jasno da nam u goste stiže izuzetno kvalitettna ekipa. Igraćemo bez opterećenja. Nastojaćemo da damo sve od sebe i odigramo najbolje što možemo. I, naravno, da iskoristimo priliku, ako nam se ukaže i napravimo iznenađenje. Nevolja je u tome što ekipe u Evrokupu rijetko dozvoljavaju iznenađenja. Svjesni smo da i u ovom meču mnogo toga zavisi od protivnika, a ne od nas. Ali, mi ćemo igrati hrabro i ukoliko gosti ne budu na svom maksimumu, eto barskoj publici neizvjesne i zanimljive utakmice", rekao je Pavićević.

Strahinja Mićović se oporavio od bolesti, počeo je da trenira. Na utakmici sa Zadrom vidjelo se koliko Mornaru nedostaje ovaj odličan igrač (i vaspitan mladić), njegove trojke, skok i takozvani sigurni poeni pod protivničkim košem.

"Nisam još sasvim spreman, ali očekujem da ću makar nekoliko minuta provesti u igri, da osjetim teren i loptu. Najvažnije je da budem potpuno zdrav i u formi za Cibonu i nastavak takmičenja u ABA ligi. O ekipi iz Viljnusa ne treba trošiti riječi, a mi ćemo dati sve od sebe da popravimo utisak iz meča sa Megom", poručio je  Mićović.

Đorđe Drenovac se nakon oporavka od povrede članka vratio na teren u nedjelju protiv Mege. Krilo Mornara vjeruje da je meč sa Ritasom dobra prilika da se popravi utisak sa prethodnog meča crnogorskog šampiona u Eurokupu protiv Skajlajnersa.Utakmica Mornar – Ritas igra se u srijedu, 31. oktobra, u dvorani “Topolica”, od 19 časova.

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Koordinaciono tijelo za pripremu i praćenje turističke sezone na području opštine Bar, kojim...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Sport  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti