Mornar noćas napada ove sezone još uvijek nepobjedivu Megu!

kk 19

Košarkaši Mornara igraju večeras od 21:00 u Topolici, u okviru 5. kola ABA lige, protiv Mega Bemaxa, uz Zvezdu jedini sastav regionalnog prvenstva koji od početka sezone nije pretprio poraz.

Ekipa iz Sremske Mitrovice jedina je uz Crvenu zvezdu i Cedevitu koja u regionu ima pozitivan skor sa Mornarom. Ostale su ili egal ili u minusu. Naš tim sa Megom koju sa klupe predvodi Dejan Milojević ima skor 1:3, baš kao i sa Zvezdom i Cedevitom.

"Radi se o mladoj, poletnoj ekipi. Mega je specifičan, menadžerski klub, koji ne juri rezultat nego gleda da proda što više igrača. Zato igra atraktivnu košarku sa dosta energije i što više napada. Njeni igrači imaju dobru statistiku. U svakom slučaju, to je ekipa za respekt. Prva četiri kola ABA lige pokazala su da svako svakog može da pobijedi, nema podjele na loše i bolje ekipe i utakmicu s Megom dočekujemo kao i svaku drugu. Napravili smo sjajan posao u Zadru, sad nam predstoji valorizacija tog brejka i odbrana domaćeg terena. Zbog ritma utakmiica srijeda-nedjelja nemamo mnogo vremena da analiziramo rivale, a i mnogo je važnije da unapređujemo sopstvenu igru i na tome insistiramo", rekao je uoči meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Vukota Pavić očekuje tešku utakmicu s Megom i pobjedu svog tima.

"Biće to zanimljiv duel, Mega je upisala četiri uzastopne pobjede, mi dvije i imamo namjeru da nastavimo pobjednički niz. Glavno je da nametnemo naš ritam i od prvog minuta krenemo snažno i agresivno", rekao je Pavić.

Protiv Mege, trener Pavićević, nažalost neće moći da računa na Strahinju Mićovića koji se oporavio od bolesti ali je još uvijek je u fazi rekonvalescencije pa će biti spreman za igru tek za sledeći meč koji naš tim igra u srijedu sa Ritasom iz Viljnusa u okviru Eurokupa, u dvorani „Topolica“.

Ostali igrači Mornara su spremni, uključujući i Đorđa Drenovca koji je u potpunosti sanirao povredu članka.

Meč Mornar – Mega Bemaks počinje u 21:00.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar