djiju

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas najbolje takmičare Džiu džicu kluba “Mornar” iz Bara koji su ostvarili značajne rezultate na velikom Međunarodnom prvenstvu u Atini od 20-23. septembra 2018.godine, na kojem je održano prvenstvo Balkana i svijeta do 15. godina starosti.


Kod Raičevića na prijemu bili su treneri Jovo Stojanović i Saša Boltić i mladi takmičari Elena Stojanović , Kristina Radosavović i Andrija Golić.
Takmičarka barskog Mornara Elena Stojanović je u borbama do -48kg osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu uzrasta 15 godina,dok je druga naša sugrađanka Kristina Radosavović u konkurenciji 1230 takmičara iz 34 države osvojila prvo mjesto,zlatnu medalju u borbama do -40 kg i postala prvak Balkana . Andrija Golić zauzeo peto mjesto na Balkanu.

djiju 2
Predsjednik im je poželio dobrodošlicu, čestitao na postignutim rezultatima i izrazio zahvalnost što promovišu svoj grad na najbolji način.
-Za nas ova nagrada nije iznenađenje, jer smo upoznati sa radom Vašeg kluba i sjajnim rezultatima koje postižete,i na koje smo izuzetno ponosni.Lokalna uprava će nastaviti da stvara sve preduslove i da podržava sportiste, koji na ovakav način, svojim nesebičnim radom,velikim naporom i postignutim rezultatima predstavljaju uzor ostalima i neprestano rade na promociji Bara, ali i Crne Gore.
U ime trenera i takmičara Džiu džicu kluba “Mornar” trener Saša Boltić se zahvalio predsjedniku na prijemu i podršci i istakao da će se truditi da opravdaju povjerenje.Boltić je takođe rekao da se očekuje u narednom periodu od 4 godine da Džiu Džicu dobije status olimpijske discipline, na šta je predsjednik dodao da se nada da će upravo u njihovom klubu biti onih koji će se takmičiti pod našom zastavom na Olimpijadi.

 

F radio unutrašnji

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar