Voler: Jednom Mornar, uvijek Mornar!

 Voler 1

Igrač koji je obilježio debitanstvku sezonu Mornara u ABA ligi, vratio se nakon sezone provedene u milanskoj Olimpiji u "Ponos Bara"!

Dvadesetdevetogodišnji Amerikanac ispoštovao je sa zadovoljstvom "protokol" po dolasku u Bar: Prvo je "zadužio” navijačku majicu i šal svog novog-starog kluba, a potom se i fotografisao ispred šampionskog postera.

“Nadam se da ću sledeće sezone i ja biti ovakvom posteru pored ovog”, prokomentarisao je Voler i priznao da je minule sezone pratio igre svog bivšeg-novog kluba.

"Radovao sam se osvajanju šampionske titule, bio i malo tužan što nisam bio dio tog tima ali evo me da popravimo i tu stvar”, ispričao je Voler po dolasku.

Sjajnog šutera je ispred dvorane dočekao njegov najveći navijač u Baru, Matija Spičanović, obučen u dresu u kojem je Taj predvodio Mornar do finala crnogorskog šampionata i Kupa. 

“Uh, prilično si porastao Matija za ovu godinu”, prokomentarisao je Voler prilikom susreta sa dječakom.

Voler je u sezoni 2016/2017 u Mornaru prosječno postizao 14,7 poena u ABA ligi, a u FIBA Ligi šampiona 13,1. Do ponedjeljka moraće da trenira sam u dvorani Topolica, pošto je ekipa zbog večerašnjeg meča sa Olimpijom u Ljubljani. 

Voler 3


auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar