Godišnje karte za utakmice Mornara po specijalnoj cijeni do 1. oktobra!

cup kosh 6

Lijepa vijest za navijače Mornara!

Iz "Ponosa Bara" odlučili su da rok u kojem se godišnje karte za sve ulaznice Mornara mogu kupiti za 50 eura produže je do 1. oktobra. Na produženje roka, u klubu su se odlučili zbog velikog interesovanja navijača i zajedničke želje da tribine budu što popunjenije na svim utakmicama koje crnogorski šampion igra na domaćem terenu.

Ovog ljeta prodato je, inače, gotovo duplo više pretplatnih ulaznica u odnosu na prošlu godinu!

Godišnje karte važe za sve utakmice koje Mornar bude igrao u dvorani Topolica, dakle i u ABA ligi i u Eurokupu i u nacionalnom prvenstvu.

Rivali crnogorskog šampiona u Eurokupu su Unikaha iz Malage, Unics iz Kazanja, FIAT iz Torina, Fraport Skajlaners iz Frankfurta i Ritas iz Vilnusa. "Ponos Bara" će ove sezone u Topolici odigrati minimum 20 utakmica u kojima će mu rival pored navedenih ekipa iz Eurokupa, biti i velikani evropske košarke poput Crvene zvezde, Partizana, Cibone... i favorita za ABA titulu i nikad kvalitetnije Cedevite, naravno i crnogorskog evroligaša i velikog domaćeg rivala Budućnosti.

Prvu utakmicu u Baru Mornar igra 3. oktobra (srijeda, 19:00), protiv jednog od najkvalitetnijih ruskih sastava i bivšeg pobjednika Eurokupa Uniksa iz Kazanja. Pevi meč u ABA ligi Mornar igra protiv Partizana u nedjelju 14. oktobra (19:00). 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar