Poznat raspored sparing mečeva Mornara

prozivka 6

Košarkaši Mornara počeli su pripreme 15. avgusta. Prva tri dana trenirali su u dvorani Topolica, zatim na tartan stazi stadiona Topolica, a od ponedjeljka su u sali Osnovne škole “Jugoslavija”, jer je njihova dvorana zauzeta zbog kvalifikacionih utakmica za prvenstvo Evrope muške i ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

U dvoranu Topolica vraćaju se u četvrtak prije podne. Večeras će ekipa šampiona Crne Gore biti kompletirana jer stiže i četvrti Amerikanac Kejnig.

Prvu provjeru barski ABA ligaš imaće na turniru u Francuskoj , gdje se 30. avgusta sastaje sa Elanom iz Šalona, 31. sa Asvelom iz Liona , a 1. septembra igraće za plasman. Po povratku u Bar, već 5. septembra barski košarkaši putuju u Bari gdje se dan kasnije sataju sa Brindizijem. Iz Barija odlaze u Prištinu na meč sa starim rivalom iz Balkanske lige Sigalom. Slobodan termin za eventualnu utakmicu sa nekom crnogorskom ekipom je 14. septembar.

Prije odlaska na Superkup ABA lige u Laktašima, ekipa trenera Mihaila Pavićevića odigraće dvije utakmice u Beogradu, 17. i 18. septembra. Za prvi termin rival još nije određen, a u drugom će igrati sa FMP-om. U Superkupu ABA lige (20-23. septembar) Mornar se u četvrtfinalu sastaje sa Partizanom. Da li će odigrati još neku utakmicu na Superkupu zavisi od toga kako će proći sa beogradskim “crno-belima”.

Prvu utakmicu u ovogodišnjem takmičenju ABA lige Mornar će odigrati u Ljubljani protiv Petrol Olimpije, najvjerovatnije u subotu, 29. septembra.

U Mornaru, inače, ističu da prodaja sezonskih karata ide veoma dobro, interesovanje navijača je i dalje veliko. Podsjetimo, navijači koji kupe godišnju kartu do 15. septembra po cijeni od 50 eura za sve utakmice Mornara (Evrokup, ABA liga, domaće prvenstvo i kup), mogu da biraju bilo koje sjedište u dvorani Topolica. Od 15. septembra cijena godišnje karte biće od 50 do 80 eura, zavisno od toga da li je mjesto na tribinama ili u parteru.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar