FOTO: "Mornari" ponovo na okupu!

prozivka 26

Košarkaši Mornara počeli su danas, poslije ljetnje pauze, pripreme za novu sezonu.

Uoči prvog treninga igračima je dobrodošlicu prvi poželio šef stručnog štaba Mihailo Pavićević.

„Ove majice sa natpisom ’Šampioni’ nisu obučene slučajno nego da podsjete i nas i vas da smo šampioni i da u novu sezonu krećemo kao šampioni. Mi imamo, prije svega, sjajnu atmosferu u ekipi i prioritet će nam biti da je održimo i ove sezone. Možete vi da budete skup dvanaest najboljih igrača na svijetu ali ako nema atmosfere nema ni rezultata, ni uspjeha, a to nije dobro ni za klub ni za vas. Još se nismo kompletirali, iz objektivnih razloga dvojica igrača kasne, biće ovdje u naredna dva dana. Imamo mali problem što se tiče dvorane, jer ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igra dvije kvalifikacione utakmice koje su ranije zakazane u ovoj dvorani. Prva tri dana radićemo u dvorani, u subotu na stadionu Topolica, a nedjelja je slobodan dan. Početkom naredne sedmice naša dvorana biće tri dana zauzeta, što znači da moramo da pronađemo adekvatnu zamjenu, a onda se sve vraća u normalu. Krajem mjeseca putujemo u Francusku na jak turnir. Možda je rano za tako kvalitetne protivnike, a možda i nije – da odmah vidimo na čemu smo kad su jaki rivali u pitanju“, informisao je igrače Pavićević napominjući da očekuje da će starosjedioci, prema tradiciji, pomoći novajlijama da se što bolje adaptiraju na novu sredinu.

Nakon šefa struke igračima se obratio i glavni menadžer kluba Đorđije Pavićević koji je obećao da će uprava kluba učiniti sve da im omogući optimalne uslove za pripremu za napornu sezonu koja ih očekuje.

„Prvi cilj kluba ove sezone jeste opstanak u ABA ligi i dostojno reprezentovanje kluba, grada i crnogorske košarke na evropskoj sceni", rekao je Đorđije Pavićević koji će, prema riječima njegovog starijeg brata u narednoj sezoni biti više angažovan u stručnom štabu.

Dolazak Amerikanaca Karingtona i Kejniga očekuje se u naredna dva dana. 

FOTO: KK Mornar - Media PRO

{galerija}sport/2018/8/okup{/galerija}

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar