tabla

U okviru programa 10. Sportskih igara u Mrkojevićima u konferencijskoj sali ''Kalamper Hotel & Spa'' održano predavanje na temu ''Značaj sporta u društvenoj zajednici sa posebnim akcentom na značaj sporta u razvoju djece'', čiji je predavač bio Dragan Nešić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Kakvi su putevi do postizanja upjeha u životu i u sportu, šta je to čemu treba težiti sportski radnik, roditelji i društvena zajednica, koliko psihološki motivacioni aspekt znači u stavranju rezultata i stručne karijere kroz život, prisutnim gostima kroz ovakvo predavanje i međusobni razgovor ukazao je Dragan Nešić koji je sa prisutnim učesnicima ovog predavanja podijelio bogato isksutvo koje stekao tokom trenerske karijere.

''Naša ciljna grupa na ovom predavanju bili su sportski radnici, roditelji djece koja treniraju u Omladinskom odbojkaškom klubu ''Mrkojevići'', ugledni javni i društveni radnici grada Bara, kao i mladi ljudi pred kojima je izazovna životna karijera.
Vjerujem da ćemo kroz ovakve vrste predavanja shvatiti da je vrlo važno da svi zajedno kao društvo, roditelji i sportski radnici ovdje u Mrkojevićima shvatimo i prihvatimo da je od važnosti da sport zauzme posebno mjesto za razvoj zdravog, modernog i naprednog društva”, istakao je dugogodišnji koordinator igara prof. Elvir Bajramović.

Na kraju programa, savijetnik predsjednika opštine Bar, gospodin Asim Andrić, simbolično je uručio zahvalnicu predavaču Draganu Nešiću za stručnu pomoć na unapređenju sporta i kulture u opštini Bar na jubilarnoj manifestacji ''10.Sportske igre Mrkojevići 2018''.

Učesnici predavanja bili su: Senada Perazić, Samir Arabelović, Vernes Zagora, Amila Vukić, Zehra Vukić, Asim Andrić, Edina Paljević, Samir Mustafić, Dejan Krtalić, Vladimir Pejović, Dušan Simović, Ivana Ljumović, Miki Ljumović, Iris Ljumović, Amir Mačkić, Adnan Bajramović, Jelena Jelić, Jelena Isidorović, Danijela Delibašić, Emir Peričić, Neđeljko Đurović, Dunja Useinović, Nazim Bećirović, Jasmin Vukić, Filip Matovič, Selim Bulić, Senad Bulić, Adnan Seferović i Elvir Bajramović.
Organizaciji predavanja potpisuje NVU ''Sportski talenat'' iz Bara.

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

emporio 50

baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Međunarodni dan maternjeg jezika, 21. februar, obilježen je u Osnovnoj školi „Mrkojevići“.
Više u kategorijama: Info  More  Info  

baneb reklama

 emporio 50

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320


emporio junior

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti