stadion

Željno iščekivani povratak Mornara u fudbalsku elitu navijači barskog kluba neće, gotovo je izvjesno, neće navijačima barskog kluba donijeti mogućnost uživanja u prvoligaškom fudbalu na stadionu Topolica.

Nepune dvije nedjelje do početka nove sezone u Prvoj ligi, s obzirom na to da se na stadionu “Topolica” nije radilo ništa na poboljšanju uslova, jasno je da će Mornar na početku sezone igrati van Bara.

Iz FSCG je prije dvije nedjelje poručeno da stadion ne zadovoljava uslove za prvoligaške mečeve, da se moraju srediti svlačionice, klupske prostorije, teren, zaštitna ograda... Kako zahtjevi Saveza nisu ispoštovani u Baru se, makar na početku sezone, neće igrati pvoligaški fudbal.

Na sastanku u Baru postignut je dogovor da Mornar utakmice kao domaćin igra u Petrovcu i Grblju. Barani prva dva kola gostuju šampionu i vicešampionu, a tek u trećem kolu (15. avgusta) su domaćini Lovćenu.

S obzirom na to da u tom kolu Petrovac gostuje kraj Bistrice, Barani će igrati pod Malim brdom. Imajući u vidu da nova uprava još nije formirana, Mornar će krenuti u sezonu sa dosta nepoznanica, a pitanje kada će igrati na svom stadionu, prenijela je Pobjeda.

Ipak, Barani su makar formirali stručni štab, okupili određeni broj igrača i počeli pripreme. Ali, zbog loših uslova očigledno je da će se u Baru gledati vrhunske košarkaške ekipe, dok će na fudbalske mečeve morati malo da sačekaju...

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti