I Vranješ u Mornaru još godinu

mornar 10

Reprezentativac Crne Gore Nemanja Vranješ produžio je saradnju sa Mornarom na još godinu dana.

Crnogorski reprezentativac koji igra na poziciji beka „eksplodirao“ je prošle sezone u dresu ABA ligaša iz Bara. Njegovi precizni šutevi za tri poena unosili su dodatno samopouzdanje u ekipu trenera Mihaila Pavićevića. Na nekim utakmicama, kao protiv Olimpije u Ljubljani, Vranješov šut van linije 6,75 metara, direktno je odlučio o pobjedniku.

Vranješ, visok 187 centimetara, rođen je prije 30 godina u Sanskom Mostu, karijeru je započeo u Ibonu iz Nikšića 2006. godine i u proteklih 12 godina igrao je za devet klubova iz Crne Gore i Regiona, kao i za Pagrati iz Grčke.

- Nastavljamo tamo gdje smo stali u prošloj sezoni. O atmosferi u Mornaru i košarkaškom Baru dovoljno govori to što svi koji su ovdje igrali prošle sezone žele da nastave saradnju sa braćom Pavićević i barskim ABA ligašem. Srećan sam što ću i naredne sezone nositi plavi dres Mornara – kazao je Vranješ.

Prije njega ugovore na vjernost Mornaru produžili su centri Uroš Luković i Radoje Vujošević, a prvi put za ekipu šampiona Crne Gore igraće Hrvat Marin Mornar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar