10. Sportske igre u Mrkojevićima

plakat

Iz organizacionog odbora kojeg ove godine sačinjavaju: Elvir Bajramović, Dino Šabović, Sead Rašketić, Emin Useinović, Amir Mačkić, Redžo Leković, Sabrija Kadić i Edo Škretović dobili smo saopštenje.

Igre zvanično počinju u subotu 28. jula gdje će veliki broj djece i sportskh rekreativaca moći da učestvuju, da se druže i takmiče na različitim lokacijama u Mrkojevićima u nekoliko sportova i sportskh disciplina – malom fudbalu, odbojci, tenisu street workout-u, plivanju, skokovima u vodi, ronjenu na dah, kajaku, bilijaru, streljaštvu i glinenim golubovima.

''Veliku zahvalnost dugujemo preduzeću ''KALAMPER'' d.o.o. koje je svih godina tokom organizovanja manifestacije bilo uz našu organizaciju i finansijski pomoglo da ona tradicionalno istraje i bude inspiracija za generacije koje dolaze.
Takođe, dugujemo zahvalnost i ostalim odgovornim društveno-kulturnim preduzećima i institucijama na pomoći u organizovanju jubilarne manifestacije, to su: Opština Bar, ''Euromix beton'', ''Monteput'', Islamski kulturni centar Bar, Sportsko rekreativni centar ''Topolica'', ''Možura'', Zavod za zapošavanje Crne Gore, Osnovna škola ''Mrkojevići'' ''Curanović trans'' i ''Poliklinika Dr. Zejnilović'' '', istako je dugogodišnji koordinator igara Prof. Elvir Bajramović.

Prijave za sve sportove i sportske discipline mogu se izvršiti putem vibera na broj 068/552-557, na zvaničnoj stranici facebook-a 10. Sportske igre Mrkojevići 2018, kao i putem instagram naloga sportske_igre_mrkojevici_2018. Prijave važe do 26.jula!.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar