kup kk 13 1

Uroš Luković sjajni centar Mornara ostavio je iza sebe sezonu iz snova.

Osvojio je šampionsku titulu sa Mornarom, izborio plasman u polufinale ABA lige, plasman u Evrokup, igrao je u finalu Kupa Crne Gore, četvrtfinalu FIBA Kupa Evrope.

Kao šlag na tortu stigao je poziv za reprezentaciju Srbije, koji je Luković toliko želio i čekao.

“Iluzorno je trošiti riječi koliko sam srećan i ponosan. Svako ko počne da se bavi košarkom ili bilo kojim sportom sanja o tome da zaigra u reprezentaciji. Poziv Aleksandra Đorđevića me je učinio neizmjerno počastvovanim, a ja ću sa druge strane uraditi sve što je u mojoj moći da opravdam poziv i da se što drže zadržim u dresu sa državnim grbom koji je svetinja”, rekao je Uroš Luković za Sport Klub i nastavio:

“Koristim priliku da se od srca zahvalim braći Pavićević. Da nije bilo Mihaila i Đorđija sigurno ni ja sada ne bih bio u reprezentaciji. Hvala im do nebe na zaista sjajnoj sezoni, na velikom uspehu koji smo ostvarili. Ono su nosioci pozitvne energije i hemije, koja je krasila ekipu Mornara tokom sezone u kojoj su ostvareni istorijski uspesi, zaključno sa titulom Crne Gore, prvom u istoriji kluba”.

U međuvremenu, kako to obično biva posle sjajne sezone, raste interesovanje za Uroša Lukovića. Mornar želi da zadrži sjajnog centra, pojavila se vijest da ga u svojim redovima ponovo želi Partizan...

“Rano je za priču u tome. Ima vremena. Tek je završena sezona”, naglasio je Luković.

IZVOR: sportklub.rs

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar