streljastvo

Ekipa barskih prosvjetnih radnika bila je veoma zapažena na upravo okončanim 10. jubilarnim Sportsko - rekreativnim susretima prosvjetnih radnika Crne Gore u Čanju-osvojena su tri značajna pehara u disciplinama u kojima barski prosvjetari godinama na ovim susretima postižu najbolje rezultate.

“U streljaštvu su ubjedljivo prvi bili naši strijelci u disciplini vazdušna puška sa 218 krugova, a pojedinačno, prvo mjesto je osvojio Lazar Macanović sa rekordom dosadašnjih 10 takmičenja. Sa Macanovićem su u streljačkom timu bili još i Mićo Baltić i Marko Maraš. Šahisti Milinko Rabrenović, Milorad Đonović, Rodoljub Pikula i Milan Nedić su ovog puta bili drugi, dok su ekipno prethodnih godina domnirali Susretuima. U disciplini pikado, u kojoj redovno osvajaju medalje, naše dame Žana Janković, Jelena Šćepanović i Ranka Šljivančanin osvojile su drugo mjesto”, kazao je Mićo Baltić, predsjednik barskog sindikata prosvjete.

Ove Susrete u hotelu "Biserna obala" otvorio je ministar prosvjete Predrag Bošković, a učesnike je pozdravio i generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore Srđa Keković koji je kazao da je sindikat prosvjetnih radnika jedan od najaktivnijih u Uniji.

Posljednje vijesti

Thumbnail Crna Gora je trenutno bez oboljelih od koronavirusa i u ovom trenutku nema ni aktivnih slučajeva...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar