Barski prosvjetari uspješni i kao sportisti

streljastvo

Ekipa barskih prosvjetnih radnika bila je veoma zapažena na upravo okončanim 10. jubilarnim Sportsko - rekreativnim susretima prosvjetnih radnika Crne Gore u Čanju-osvojena su tri značajna pehara u disciplinama u kojima barski prosvjetari godinama na ovim susretima postižu najbolje rezultate.

“U streljaštvu su ubjedljivo prvi bili naši strijelci u disciplini vazdušna puška sa 218 krugova, a pojedinačno, prvo mjesto je osvojio Lazar Macanović sa rekordom dosadašnjih 10 takmičenja. Sa Macanovićem su u streljačkom timu bili još i Mićo Baltić i Marko Maraš. Šahisti Milinko Rabrenović, Milorad Đonović, Rodoljub Pikula i Milan Nedić su ovog puta bili drugi, dok su ekipno prethodnih godina domnirali Susretuima. U disciplini pikado, u kojoj redovno osvajaju medalje, naše dame Žana Janković, Jelena Šćepanović i Ranka Šljivančanin osvojile su drugo mjesto”, kazao je Mićo Baltić, predsjednik barskog sindikata prosvjete.

Ove Susrete u hotelu "Biserna obala" otvorio je ministar prosvjete Predrag Bošković, a učesnike je pozdravio i generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore Srđa Keković koji je kazao da je sindikat prosvjetnih radnika jedan od najaktivnijih u Uniji.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar