streljastvo

Ekipa barskih prosvjetnih radnika bila je veoma zapažena na upravo okončanim 10. jubilarnim Sportsko - rekreativnim susretima prosvjetnih radnika Crne Gore u Čanju-osvojena su tri značajna pehara u disciplinama u kojima barski prosvjetari godinama na ovim susretima postižu najbolje rezultate.

“U streljaštvu su ubjedljivo prvi bili naši strijelci u disciplini vazdušna puška sa 218 krugova, a pojedinačno, prvo mjesto je osvojio Lazar Macanović sa rekordom dosadašnjih 10 takmičenja. Sa Macanovićem su u streljačkom timu bili još i Mićo Baltić i Marko Maraš. Šahisti Milinko Rabrenović, Milorad Đonović, Rodoljub Pikula i Milan Nedić su ovog puta bili drugi, dok su ekipno prethodnih godina domnirali Susretuima. U disciplini pikado, u kojoj redovno osvajaju medalje, naše dame Žana Janković, Jelena Šćepanović i Ranka Šljivančanin osvojile su drugo mjesto”, kazao je Mićo Baltić, predsjednik barskog sindikata prosvjete.

Ove Susrete u hotelu "Biserna obala" otvorio je ministar prosvjete Predrag Bošković, a učesnike je pozdravio i generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore Srđa Keković koji je kazao da je sindikat prosvjetnih radnika jedan od najaktivnijih u Uniji.

Posljednje vijesti

Thumbnail Policija u Baru podnijela nadležnom sudu za prekršaje zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Art  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar