Igrali za Mašu

odbojkasii

U nedjelju, 13. maja u fiskulturnoj sali OŠ ''Kekec'' u Sutomoru u organizaciji Škole odbojke ''Sutomore'' uspješno je organizovan jednodnevni humanitarni turnir pod sloganom ''Igrajmo za Mašu''.

Turnir se održao u okviru prikupljanja novčane pomoći jednogodišnjoj Maši Baošić iz Sutomora.

Otvarajući turnir rukovodioca Škole odbojke ''Sutomore'' Anđele Abazović, istaknuta je velika zahvalnost roditelja djece koja treniraju u Školi odbojke “Sutomore”, gostiju klubova učesnika ovog turnira ŽOK “Galeb”, OOK “Mrkojevići”, OOK “Ulcinj” i OK “Lovćen”.
Ona je istakla posebnu zahvalnost na pomoći vlasnicima restorana La petiti Chàteau iz Bara, Upravi Osnovne škole “Kekec”, kao i Diskonu pića “Mićunović” iz Sutomora koji su pomogli u organizaciji turnira koji je okupio više od stotinu djece.

Ukupna sredstva prikljupena ovom akcijom su iznosila 355.00€ koja će biti uručena lišno roditeljima Maše Baošić.

Pregalac barske odbojke Rajko Tijanić koji radi u mlađim kategorijma ŽOK 'Galeba'' kaže je prvenstveni cilj dolaska u Sutomoru bio da se djeca druže i upoznaju nove prijatelje, a klubovi ostvare saradnju koja će se nastaviti uzvratnom posjetom.

Trener i osnivač Omladinskog odbojkaškog kluba “Mrkojevići” Elvir Bajramović istkao je da su utisci fenomenali što se tiče same organizacije turnira i domaćina, i naglasio da sa Školom odbojke 'Sutomore'' i klubovima učesnicima ovog turnira ima izvanredni prijateljsko- partnerski odnos.

Vukašin Radošević, trener u Omladinskom odbojkaškom klubu ''Ulcinj'' je rekao da klub nije pogrešio što je prihvatio učešće na ovom turniru, jer je ovo iskustvo prelijepo koje se ne može kupiti ničim, jer su djeca u jednom danu odigrala veliki broj utakmica.

I ako je rezultat bio u drugom planu treba istaknuti da su u konkurenciji 2005./2006.godišta prvo mjesto osvojile odbojkašice “Galeba”, drugo mjesto je pripalo odbojkašicama iz Mrkojevića. Treće mjesto zauzele su odbojkašice Lovćena.

U konkurenciji 2007./2008.godiša prvo mjesto osvojile su odbojkašice Omladinskog odbojkaškog kluba “Mrkojevići”, drugo mjesto pripalo je ekipi Lovćena, treće su bile odbojkašice Galeba.

Specijlani gost tunira bila je crnogorska reprezentativka Nikoleta Perović koja je uručila nagrade učesnicima i pobijednicima turnira.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar