Lovćen stiže ne megdan Mornaru

 or 5

U pretposljednjem kolu regularnog dijela Super lige košarkaši Mornara igraju u svojoj dvorani sa Lovćenom1947.

Poslije dobrih igrara u tri prethodna kola Brani u meč sa Cetinjanima ulaze kao izraziti favoriti. Njihovo samopouzdanje naročito se podiglo nakon meča u "Morači" (71:75) kada su, prvi put poslije 5. maja 2016. (treći meč finala plej-ofa državnog prvenstva, 73:78) savladali Budućnost u njenoj dvorani.

Kao što smo i najavljival, duel između Podgoričana i Barana bio je još jedan praznik crnogorske košarke, jer je sve u Podgorici bilo na najvišem nivou, od dočeka Barana od strane dvojice direktora Budućnosti Slavka Radulovića i Gavrila Pajovića, do igre na terenu, stiska ruke na kraju i korektnog navijanja. Nema razloga da tako ne bude i na svim utakmicama između Mornara i Budućnosti do kraja sezone, a potencijalno bi moglo da ih bude još pet. Naravno, moglo bi da se desi da nedavni susret u "Morači" bude i posljednji, ukoliko se jedna od dvije najbolje crnogorske ekipe ne plasira u finale plej-ofa.

Pred utakmicu sa Cetinjanima u Mornaru vlada optimizam.

- Podigli smo formu i sa dodatnom vjerom u svoju snagu ulazimo u finiš Super lige. Cetinjane smo savladali i u prvom dijelu prenstva u njihovj dvorani, 100:77, pa nema razloga da tako ne bude i na našem terenu, posebno ako se zna da ćemo biti kompletni - kaže kapiten Mornara Marko Mijović.
Sjutrašnja (subota) utakmica između Mornara i Lovćena 1947 u dorani "Topolica" počinje u 20 časova, a ulaz za publiku je slobodan.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar