Brdski vuk i junior juriće za trofejom u majicama Kluba 40!

a41

Najtrofejniji automobilista Bara svih vremena Peđa Marđonović i njegov sin Pavle voziće 12. i 13. maja prestižnu brdsku auto trku Herceg Novi - Podi 2018.

Peđa će voziti u svojoj omiljenog klasi 1400cc H, dok će junior Marđonović voziti u klasi 1000 cc H.

Otac i sin prvi put su zajedno nastupili na nekoj trci prošlog ljeta na Glavi Zete u trećoj trci državnog brdskog šampionata. Zajedno su spremali automobile i za ovu trku – obojica voze citroen u AX klasi H, s tim što je otac u 400 kubika jačoj klasi.

Pavle je, inače, stariji sin Peđe Marđonovića koji u svijetu automobilizma nosi prepoznatljiv nadimak “Brdski vuk” Ostaje da se vidi kakvo će sportsko ime za volanom zaslužiti 21-godišnji Marđonović koji je, prema tradiciji u ovoj porodici, naučio da vozi već sa deset godina.

I otac i sin će u Herceg Novom, inače, nastupiti uistim majicama – Kluba 40 omiljenog kafe sastajališta Barana sa pojačanom dozom adrenalina.

Uoči odlaska u Herceg Novi “ulovili” smo Peđu u društvu Dušice Mijović i Sonje Simonovske, vlasnica Kluba 40 koje su Brdskom vuku poželjele da vitrine porodice Marđonović obogati još jednim trofejom. 

Grb Kluba 40 postavljen je i na citroenima Marđonovića pa ostaje enigma da li je na pomolu širenje ovog brenda i u svijet automobilizma...

{galerija}sport/2018/5/klub40{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar