Završeno takmičenje ribolovaca štapom iz barke u Baru

ribolovv

Saopštenje za javnost Skuštinske službe SO Bar,koje potpisuje predsjednik Skupštine Radomir Novaković prenosimo integralno.


Danas je u Baru završeno državno seniorsko prvenstvo u disciplini štapom iz barke kojem je domaćin bio KSR Pristan iz Bara i Ministarstvo poljoprivrede Crne Gore. Ukupno je učestvovalo 36 takmičara – 26 njih je pravo da se takmiči steklo kroz kvalifikacije dok je 10 njih to pravo obezbijedilo na osnovu prošlogodišnjeg rezultata.
Predsjednik Skupštine opštine Bar, Radomir Novaković je zatvarajući takmičenje istakao: Bar je bio, ostao i biće turističkom mjesto i zato će Skupština opštine pomagati svako ovakvo takmičenje. Ono sa jedne strane doprinosi saradnji između opština a sa druge podiže vidljivost našeg grada na turističkoj mapi Balkana i Evrope. Nama je potrebno još ovakvih takmičenja ne samo u pred-sezoni kako bi turistička ponuda bila što bogatija.

vaganje
Poslije mjerenja ulovljene ribe proglašeni su i pobjednici. III mjesto je osvojio Vlado Borošak iz KSR Jugole sa 1.925 grama ulovljene ribe dok je II mjesto pripalo Aleksandru Milosavljeviću iz KSR Igalo sa 1.950 grama ulovljene ribe. Prvo mjesto, kao i prošle godine, osvojio je Radovan Popović iz KSR Sipa sa 2.015 grama.

 

F radio unutrašnji

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar