Mornar na turneji po Srbiji: Borac, Zvezda, Mega, FMP

dio mornata

Mornar od ponedjeljka na sedmodnevnoj turnji po Srbiji. Počela prodaja godišnjih karata.

Mornarova ko[arka[ka ekspedicija otputovala je u ponedjeljak na sedmodnevnu turneju po Srbiji. Baza ekipe biće  u Čačku gdje će u utorak odigrati prvu utakmicu sa domaćim Borcem. U četvrtak je zakazan meč sa šampionom ABA lige i Srbije Crvenom zvezdom u beogradskom “Pioniru”.

Narednog vikenda u Čačku igraće na turniru na kojem učestvuju još i Mega Legs i FMP.

Utakmice u Čačku i Beogradu jesu poslednja velika provjera pred dvije utakmice sa Igokeom u kvalifikacijama za Ligu šampiona i start u ABA ligi s Partizanom. Mečevi sa jakim rivalima trebalo bi da nam daju definitivnu sliku o kvalitetu i mogućnostima naše ekipe. Još smo na vrijeme da eventualne slabosti otklonimo”, kaže šef stručnog štaba Mornara Đorđije Pavićević.

U međuvremenu počela je prodaja godišnjih karata i interesovanje navijača Mornara je veliko.

Karte se mogu kupiti u našim prostorijama u Sportskoj dvorani “Topolica”. Važe za cijelu godinu za utakmice u ABA ligi, domaćem prvenstvu i kupu, dok ćemo za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, prodavati pojedinačne ulaznice. Cijena godišnjih karata iznosi od 40 do 80 evra, zavisno od mjesta u dvorani “Topolica” , informisao nas je potpredsjednik kluba Đuro Ostojić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar