Mornar u gostima Ulcinju: S Nidamom ili bez njega

cup kosh 21

Na startu crnogorske Super lige najubjedljiviju pobjedu ostvario je Mornar koji je u svojoj dvorani "Topolica" savladao ABA 2 ligaša Teodo iz Tivta 105:82.

Barani su rutinski došli do bodova, iako Tivćani nisu slabo igrali. U ekipi Mornara izostali su najubojitiji strijelci Derik Nidam i Nemanja Vranješ. Nidam nije ni svlačio trenerku, nije ga bilo u rosteru, dok je Vranješ bio spreman da uskoči u igru da je bilo potrebe.

Glavni menadžer Mornara Đorđije Pavićević zadovoljan je trijumfom svog tima u premijernom meču Super lige.

- Mislim da je i prvo kolo pokazalo da su Budućnost Voli i Mornar korak isped ostalih ekipa, ali valja biti oprezan u svakoj utakmici, pa i u narednoj protiv komšija iz Ulcinja. Naše ambicije su jasne: plasman u finale plej ofa državnog prvenstva. Ukoliko bude sve u redu s Nidamom do tog cilja ćemo lakše doći, ako naš plej izostane biće to prilika za ostale igrače da se dokažu i, ipak, svi zajedno, dođemo do finala - ističe Đorđije Pavićević.

Nidam se požalio na povredu koljena, nije trenirao, danas je na magnetnoj rezonanci u Podgorici i poslije tog pregleda biće jasno da li trener Mihailo Pavićević može da računa na svog, uz Uroša Lukovića, najboljeg igrača u ovoj sezoni.

Sjutrašnja utakmica Ulcinj - Mornar počinje u 19 časova. U isto vrijeme igraće i Budućnost Voli i Lovćen 1947, dok je duel između Sutjeske i Teoda zakazan za 18 časova.

optotim

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar