Pavićević: Veoma smo zainteresovani da igramo Evrokup!

kk mor igokkeea 21

Košarkaški klub Mornar je veoma zainteresovan da naredne sezone igra u Evrokupu, drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, kazao je za "Vijesti" Đorđije Pavićević.

Plasmanom u polufinale plej-ofa, osvajanjem četvrtog mjesta na kraju regularnog dijela sezone, Mornar je stekao pravo da bude jedan od tri predstavnika ABA lige u tom takmičenju.

“Veoma smo zainteresovani da igramo Evrokup. To je i obaveza da napravimo tim, koji može ravnopravno da konkuriše ostalim ekipama. U klubu ćemo brzo razmatrati sve okolnosti i ući u realizaciju pravljenja tima za narednu sezonu”, kazao je Pavićević za “Vijesti”.

Ono što najviše interesuje navijače Mornara je da li će i sljedeće sezone u “Topolici” gledati Dereka Nidama.

Pavićević je optimista po tom pitanju...

“Pokušaćemo da produžimo saradnju, ako budemo u mogućnosti da ispunimo uslove. I biće nam veoma drago ako do toga dođe. U suprotnom, ako ne uspijemo da se dogovorimo, bićemo ponosni da ode u veći klub. A mi ćemo siguran sam ponovo dovesti pravog vođu tima”, rekao je Pavićević.

Mornar sinoć nije uspio da napravi čudo u Beogradu protiv Zvezde. U trećem meču polufinalne serije hrabri barski tim, natjerao je favorita da pruži maksimum, napunio dvoranu “Aleksandar Nikolić”, ali u finale ide branilac titule, koji je slavio 88:69.

“Napravili smo veliku stvar za crnogorsku košarku, zajedno sa Budućnošću, ali moramo da budemo realni. Budućnost i Zvezda su zaslužili da igraju finale ABA lige”, kazao je Pavićević.

Izvor: Vijesti

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar