Prijem za svjetskog prvaka u Opštini Bar

raicevic i mihailovic

Potpredsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je karatistu Ljubišu Mihailovića, osvajača zlatne medalje na Svjetskom univerzitetskom prvenstvu u Bragi (Portugalija). Raičević je istakao da je zlatna medalja koju je Mihailović osvojio samo nastavak uspješnih nastupa crnogorskih studenata na univerzitetskim prvenstvima Evrope i svijeta.

“Mihailović, koji je došao iz Podgorice, ne samo da se takmiči za Karate klub "Bar", već ovdje i živi, ali i trenira mlađe karatiste ovog kluba. Time je njegov doprinos još veći, jer pored osvajanja medalja obučava i mlađe kategorije, na čemu mu zaista čestitam u ime lokalne uprave i u svoje lično ime”, kazao je Raičević, naglašavajući da će Opština Bar pomagati njega i njegov klub u granicama svojih mogućnosti.

Direktor i trener kluba "Bar" Almir Cecunjanin se zahvalio na pozivu, istakavši da su zadovoljni što se njihovi rezultati prate.

“Politika kluba je da se pojačamo, da bi tako pravili konkurenciju našim domaćim takmičarima, što se pokazalo dobro i u slučaju Mihailovića. Klub već devet godina koliko postoji pravi odlične rezultate, a posebno se to pokazalo ove godine. Na Svjetsko prvenstvo koje se u oktobru održava u Austriji, iz našeg kluba će u okviru crnogorske selekcije biti četiri takmičara”, kazao je Cecunjanin.

Mihailović se zahvalio na prijemu, i naglasio da je na prvenstvu u Bragi bilo fenomenalno, te da je odradio pet teških mečeva.

“Prvenstvo je bilo jako, ali ujedno i dobra provjera pred Svjetsko prvenstvo. Ostaće mi posebno u sjećanju finalni meč sa ruskim borcem Arsenom Megrabijanom. Učiniću sve da budem spreman za Svjetsko prvenstvo, i uz malo sreće konkurisaću za medalju”, kazao je on.

Dragan STOJANOVIĆ

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar