Istorijski uspjeh Karate kluba Bar

KK Bar

Sa šest osvojenih medalja na seniorskom prvenstvu Crne Gore Karate klub Bar ostvario je najveći uspjeh od svog osnivanja, saopšteno je iz ovog kluba.

KK Bar je na državnom prvenstvu u Podgorici osvojio tri zlatne, jednu srebrna i dvije bronzane medalje. Zlatne medalje osvojili su Vladimir Mijač u katama pojedinačno, Stefan Gojčević u borbama (do 75) i muski kata tim u sastavu Mijač, Arijan Kočan i Kenan Nikočević. Vasilisa Bujić (do 68), osvojila je srebrnu medalju, dok su se Ivana Bujković i Kenan Nikočević u katama okitili bronyanim medaljama.

“Ponosni smo na rezultate naših takmičara, posebno jer je nekima od njih to bio prvi nastup u konkurenciji seniora. Treba napomenuti da je trener našeg kluba Almir Cecunjanin, nastupajući za Budućnost, osvojio zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu kao dio tima u borbama. Slijede novi izazovi, već za vikend čeka nas turnir Serije A u Salzburgu, gdje ćemo nastupiti sa pet takmičara. Nastupiće borbaši Stefan Gojčević i Vasilisa Bujić, a u katama Vladimir Mijač, Arijač Kočan i Ivana Bujković. Mijač će se takmičiti i kao dio kata tima sa Mijatom Vojvodićem i Srđanom Vukovićem”, saopšteno je iz karate kluba Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar