FOTO: Nagrade za Mornar i Ljiljanu Matović

sportiste godine 5

Atletičarka Dionisa Ljiljana Matović, KK Mornar, Mihailo i Đorđe Pavićević laureate su ovogodišnjeg izbora za najbolje sportiste, klubove, trenere i sportske radnike u Baru.

Crnogorska rekorderka u skoku u dalj Ljiljana Matović je za najboljeg sportistu grada u 2017. godini izabrana nakon što je na Igrama malih zemalja u svojoj discipline osvojila zlatnu medalju a u troskoku srebrnu.

Za najbolji klub KK Mornar je izabran nakon sjajnih rezultata ekipe u ABA ligi, ali i državnom prvenstvu i nacionalnom Kupu. Upravo su izuzetni rezutati KK Mornar preporučili Mihaila Pavićevića za izbor najbolje trenera Bara u minuloj godini a Đorđija Pavićevića za najboljeg sportskog radnika.

Posthumno su dodijeljan i specijalna priznanja za doprinos razvoju sporta u Baru poznatom košarkaškom radniku Nebojši Miloševiću, trofejnom atletskom treneru Boru Ičeviću i fudbalskom treneru i sportskom novinaru Svetozaru Kepu Vujoviću.

Laureati u izboru za perspektivnog sportistu grada su: Arnela Beharović (RK As), Luka Barjaktarević (RK Mornar), Emil Dapčević (TK Top Spin), Lazar Radović (OKK Šušanj), Sara Ratknić (AK Mornar), Stefan Pekić (OK Bar Volley), Marija Tuševljak (ŽOK Galeb), Kristina Radosavović (JJK Mornar), Đorđe Stojanović (KK Mornar), Zorana Radonjić (ŽOK Antivari).

{galerija}sport/2018/1/sportisti{/galerija}

Adria

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar