Mornar u Zagrebu bez imperativa

kosarka 9

Košarkaši Mornara ispunili su plan u prvih osam kola ABA lige, ostvarivši polovičan učinak , po četiri pobjede i poraza. U devetom kolu gostuju Cedeviti, jednom od kandidata za visok plasman.


Trener Mihailo Pavićević najavljuje da će njegova ekipa u Zagrebu pružiti maksimum i ističe da u ovogodišnjoj ABA ligi nema asolutnih favorita.

"Cedevita je jedan od najozbiljnih pretendenata za prvo mjesto, sa izuzetno kvalitetnim igračima. Mi nemamo šta da izgubimo u u toj utakmici. Idemo u Zagreb da odigramo što je moguće bolje, pa ako nam se ukaže prilika, probaćemo da je iskoristimo. Ova liga je ujednačena i nema apsolutnih favoriota. U svakom slučaju, daćemo sve od sebe, to je jedino izvjesno. A da li će to biti dovoljno za pobjedu, to je drugo pitanje, vidjećemo. Dobro će nam doći prvenstvena pauza da napravimo analizu dosadašnje sezone, da vidimo šta smo dobro radili, šta nismo, da probamo da neke igrače relaksiramo, odmorimo i povratimo. Nadam se da ćemo poslije pauze ući još spremniji u nastavak takmičenja u ABA ligi" kaže Pavićević.

I Marko Ćalić ističe da u ovoj utakmici Mornar nema šta da izgubi, a može mnogo da dobije.

"U Zagreb putujemo rasterećeni, pokušaćemo da iznenadimo favorita. Kompletni smo i u dobrom raspoloženju, poslije važne pobjede protiv Igokee, odlazimo da se u što boljem svijetlu predstavimo zagrebačkoj publici",kaže Ćalić.

Trener Pavićević poveo je u Zagreb svih 13 igrača, a poslije večerašnjeg treninga u „Košarkaškom centru Dražen Petrović“ odlučiće koga će izostaviti iz rostera.
Sjutrašnja (subota) utakmica između Cedevite i Mornara počinje u 21 čas.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar