Sportski plesni klub Habanera na „Dance masters 2017”

clanovi habanere

U Skoplju je održano je međunarodno takmičenje u modernom plesu ,,Dance Masters 2017" koje je okupilo više od 2500 učesnika iz preko 50 plesnih klubova.

Pored takmičara iz Makedonije, zemlje domaćina, odličnu atmosferu tokom oba dana trajanja takmičenja priredili su i učesnici iz Slovenije, Albanije, Srbije, Rusije, Bugarske, Litvanije, Poljske i Crne Gore.
Takmičari Habenere i ovog puta napravili su odlične rezultate osvojivši 2 prva, 3 druga , po jedno 3 i 4 mjesto. Pobjednički pehar i zlatna medalja pripala je Latino formaciji djeca ,,LATIN LADIES" i Anastasiji Davidovoj - latin solo . Drugo mjesto i srebrne medale osvojili su Street show formacija djeca ,,DIRIGENTI", latin show solo junior Radmila Novović i hip hop solo dječaci Lazar Novović. Treće mjesto i bronzana medalja pripala je hip hop grupi ,,Habanera Crew" dok se Lena Nikolić u konkurenciji od 55 takmičarki plasirala u finale hip hop solo djevojčice i osvojila 4 mjesto. U brojnoj i jakoj konkurenciji izborili su mjesto među najboljim plesačima I takmičari ekipe Habanera : Anja Barjaktarović, Milica Soković, Sofija Labović, Irina i Andrei Kruta, Lena Nikolić, Lazar i Radmila Novović, Bisera Nikezić, Jelena Đuričić, Maša Đurović, Anđela Stojanović i Anastasija Davidova.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar