Učesnici ABA lige zadovoljni uslovima na prvom Superkupu u Baru

prijem u so bar kosarkasa 1

Na  prijemu kod predsjednika opštine dr Zorana Srzentića, čelnici ABA lige su izrazili zahvalnost opštini Bar i KK Mornaru na dobroj organizacije prvog Superkupa koji se održava u Baru od 20. do 23. septembra.

PIŠE: Alma LJUCA

Predsjednik ABA lige Nebojša Čović naveo je da je iznenađen dobrom organizacijom ali i uslovima u kojima se organizuje KUP.

"Pored odličnog smještaja za učesnike i uslovi dvorane su za svaku pohvalu ali i pohvala publici koja pomno prati takmičenje. U to ime, želim da se zahvalim domaćinima koji su dali veliki doprinos da ovo takmičenje protekne u najboljem redu", kazao je Čović sa kojim se složio I director ABA lige Krešimir Novosel

"Uslovi u kojim se održava ovaj turnir, su potvrda da smo napravili pravi izbor da Bar bude domaćin ovog takmičenja ,Mogu da kažem, da je rukovodstvo ABA lige kao i većina takmičara prijatno iznenađena ne samo uslovima već I gostoprimstvom od strane KK Mornar I Opštine Bar kao i sa građanima i samim gradom I njegovim ljepotama", istakao je Novosel

Alfa i omega KK Mornara Đorđije Pavićević obratio se u ime domaćina naglašavajući da je svjestan da je bilo u početku propusta ali da su oni otklonjeni u hodu te da je sada naišla faza uživanja što pokazuju i rezultati prilikom odigranih mečeva.

"Posebno je naše zadovoljstvo što što smo uspjeli da pridobijemo povjerenje da se ovako jedno veliko takmičenje organizuje u Baru oko kojeg je okupljena košarkaška elita .Vjerujemo da ćemo opravdati njihovo povjerenje a ujedno I na kvalitetu ovog sporta", istakao je Pavićević

Predsjednik Opštine Dr Zoran Srzentić je ovom prilikom pozdravio goste I zahvalio se čelnicima što su prepoznali grad Bar kao mjesto gdje se može održati ovako takmičenje.

Ovo sportsko priznanje Baru, zahvaljujući zasluzi KK Mornar koji je u prošloj godini svojim igrama, uspjesima i organizacijom doprinio da se ovaj grad prepozna kao potencijal za ovakav jedan događaj, je od velikog značaja za razvoj sportskog turizma kojem težimo.Bar ima kvalitetnu sportsku infrastrukturu ali i ostale uslove koji su neophodni, kao što su klimatski uslovi , zavidan broj sunčanih dana te kvaltetane uslove medicinskih usluga", naveo je Srzentić.

{galerija}sport/2017/9/prijem{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar