KPS Rumija besprekoran domaćin državnog prvenstva u preciznom gađanju

Rumija 6

Besprekorna organizacija i nezaboravno druženje nakon takmičarskog dijela programa obilježili su 4. kolo otvorenog državnog prvenstva u preciznom gađanju čiji je domaćin u subotu bio KPS Rumija.

Takmičenje je održano u dvije discipline – gađanju iz pištolja kalibra od 9 mm do .45 i u gađanju iz revolvera kalibra od .38 do .44 magnum.

U kategoriji gađanja iz pištolja kalibra od 9 mm do .45 prvo mjesto zauzeo je Milan Minić sa 186 bodova koliko je imao i drugoplasirani Slobodan Tomašević, dok je treće mjesto sa 184 bodova osvojio Zoran Radević.

U kategoriji žena najbolje ja bila Danijela Dukić sa 157 poena, druga je bila Vasilija Jović sa 101 bodom dok je trećeplasirana Jasmina Markezić osvojila treće mjesto sa 90 poena.

U kategoriji gađanja iz revolvera kalibra od .38 do .44 magnum najbolji rezultat imao je Milutin Lukovac (188), drugo mjesto osvojio e Zoran Vukčević (187) dok je treći bio Zoran Radević (185).

U ekipnoj kategoriji najbolji rezultat ostvarili su članovi Streljačkog kluba Podgorica (546 poena), ekipa VCG 1 bila je druga (542), dok je treće mjesto osvojio tim IPA Montenegro (536).

Pored domaćina KPS Rumija, ekipa Vosjke, Ratne mornarice i Internacionalne policijske akademije na takmičenju je učestvovalo oko 100 članova ukuno devet klubova praktičnog streljaštva.

Uz čestitke pobjednicima, koristim priliku da javno pozdravim sve učesnike ovog takmičenja jer su i rezultatima i profesionalnošću potvrdili da ovaj sport u Crnoj Gori ima veliku budućnost. Nama je najvažnije da smo na planu bezbjednosti imali maksimalan nivo i tako još jednom potvrdili da kao klub konstantno podižemo nivo profesionalnosti i kvaliteta”, rekao je predsjednik KPS Rumije Srđan Miranović.

Nakon takmičarskog programa, učesnici prvenstva imali su nezaboravno druženje uz lovačke specijalitete i roštilj.

"Druženje i gurmanski dio programa su tradicija u našem sportu zbog čega imamo prilično takmičara koji se ne mogu pohvaliti tankim strukom. Vjerujem da je i u ovom detalju, uz tradicionalnu ljubav prema oružju u Crnoj Gori ovaj sport toliko popularan", zaključio je u šaljivom tonu Miranović.

{galerija}sport/2017/9/kpsrumija{/galerija}

baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar