Košarkaši Mornara počeli pripreme

pripreme

U dvorani „Topolica“ košarkaši Mornara održali su prvi sastanak pred nastupajuću sezonu, a onda su otišli na stadion „Topolica“ gdje su na atletskoj stazi imali lagani kondicioni trening. Do srijede će imati medicinske i kondicione testove.

Sastanku u dvorani „Topolica“ prisustvovali su starosjedioci MarkoMijović, Marko Ćalić, Marko Mugoša, Boris Bakić, Radoje Vujošebić i novajlije Uroš Luković i Strahinja Mićović. Nemanja Vranješ,Vukota Pavić i Emir Hadžibegović imaju reprezentativnih obaveza u raznim crnogorskim selekcijama, dok trojica Amerikanaca Brendis Ros, Derik Nidam i Karvier Šepard stižu u Bar za nekoliko dana.

Igračima se prvi obratio doskorašnji šef stručnog štaba Đorđije Pavićević, koji drži sve konce kluba u svojim rukama. Poželio je dobrodošlicu novajlijama, a svim igračima i stručnom štabu uspješnu sezonu.

"Očekujemo da u gradu, koji živi za košarku, budete uvijek dobre volje i nasmijani kao sada, na ponos Mornara, ali i pravi profesionalci kad uđete u dvoranu. Kad se kompletiramo napravićemo, kao i minulih godina, promociju ekipe za novu sezonu – istakao je mlađi Pavićević.

Njegov brat Mihailo, novi šef stručnog štaba, kazao je da se bez dobre atmosfere ništa ne može napraviti.

"Zdrava i radna azmosfera su ključ uspjeha. Ostajem pri ranije navedenom cilju, a to je plasman u plej of, jer jurimo plej of da bismo izbjegli ispadanje. Ove godine u ABA ligi je samo 12 ekipa i većina će, prije svega, nastojati da izbjegne ispadanje, odnosno dvanaesto mjesto. Prošle godine biloje improvizacija na početku sezone, ove godine smo na vrijeme formirali ekipu i započeli pripreme. Ali, ukoliko budemo mislili da imamo mnogo vremena, upašćemo u cajtnot. Zato od početka krećemo s ozbiljnim radom. Kakoodradimopripreme,takva ćenam biti i sezona. Dobre pripreme su preventiva od povreda i najvažniji faktor da vam sezona lakše padne. U svaku utakmicu ulazićemo s neophodnom dozom respekta prema rivalu, ali i vjerom u sebe, sa ciljem da se utakmica dobije. Glavno je da uvijek i svuda date sve od sebe i onda vam niko neće zamjeriti na eventualnom porazu. Nadam se da će svaki od vas podići nivo svoje igre u odnosu na prošlu sezonu", kazao je igračima Mihailo Pavićević.

Igračima su dobrodošlicu i uspješne pripreme poželjeli i sportski direktor Drago Spičanović i potpredsjednik kluba Đuro Ostojić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar