Ljetnje Kalamper sportske igre Mrkojevića u zenitu!

plivaci sportskeigre mrkojevica 1 848x483

Na programu VIII Ljetnjih Kalamper sportskih igara Mrkojevića 2016, večeras je od 19 sati trčanje, a okupljalište takmičara je Ravanj kod „pomeđa“.

Na turniru u malom fudbalu, slijede revanš mečevi polufinala i to u 22 sata Konoba Ribar – Ultras/Tropski bar (3:0 prvi meč), a u 22:30 Kunje Bušat – Kamenički most (4:2 prvi meč).

Na teniskom turniru u toku je završnica u pojedinačnoj konkurenciji. U finalu konkurenciji parova, braća Dino i Emir Šabović savladali su sinoć Harisa Šabovića i Almira Malokovića sa 2:0 (7:6, 6:4). Treći je par Kenan Šabović/Filip Matović.

U plivačkom takmičenju, 300 metara je na Velikom Pijesku u subotu najbrže preplivao Beograđanin Aleksa Kisić, drugi je bio dr Milan Popivoda iz Bara, a treći Bakir Dupljak kome je ovo bilo prvo učešće na igrama.

“Raduje činjenica da su sa nama bili i najmlađi plivači koji su prvi put osjetili takmičarski duh ovog sporta, Šejla Alković, Emir Alković i Vukašin Simić. Zahvaljujemo se osoblju Kalamper becha na sjajnom druženju prije , tokom i na kraju trke”, izjavio je Elvir Bajramović, organizator.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar