Milošević umjesto Savićevića na čelu FSCG!?

vasko mislosevic

"Bomba" iz barske kuće fudbala!

Fudbalski savez Bara predložio je Vasilija – Vaska Miloševića, profesora fizičke kulture i višeg fudbalskog trenera iz Bara za predsjednika Fudbaslkog saveza Crne Gore!

Predlog FSB uoči izbora za čelnu funkciju crnogorske kuće fudbala prenosimo integralno:

“Za predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore na mandatni period od 2017-2021.godine predlažili smo prof. Vasilija – Vaska Miloševića, profesora fizičke kulture i višeg fudbalskog trenera iz Bara.

Predloženi kandidat Vasilije – Vasko Milošević je poznati, priznati, afirmisani i zaslužni fudbalski radnik Bara, Južne fudbalske regije i Crne Gore.

Vasilije – Vasko Milošević, u fudbalskom sportu Bara, Južne fudbalske regije i Fudbalskog saveza Crne Gore, kao fudbaler, fudbalski stručnjak, fudbalski funkcioner i dokazani organizator svih oblika aktivnosti u fudbalskom sportu Bara, Južne fudbalske regije i Fudbalskog saveza Crne Gore, aktivan je neprekidno preko 40 godine.

Predloženi kandidat Vasilije – Vasko Milošević, trenutno obavlja više funkcija u fudbalskom sportu Bara, Južne fudbalske regije i asocijaciji profesora fizičke kulture Opštine Bar. Izdvajamo njegove tri najznačajne i odgovorne funkcije: predsjednik Fudbalskog saveza Opštine Bar, predsjednik Fudbalskog kluba „Hajduk“ iz Bara i predsjednik Društva pedagoga fizičke kulture Opštine Bar.

Duboko smo ubijeđeni, a taj sud dijelimo i sa svim fudbalskim radnicima Bara, Južne fudbalske regije i Crne Gore, da će Vasilije – Vasko Milošević, svoje ogromno iskustvo i znanje iz fudbalskog sporta i svoje organizartorske sposobnosti, na najbolji mogući način i na zadovoljstvo svih njegovih kolega, sportista, prijatelja fudbalskog sporta i građana Crne Gore, prenijeti i ugraditi u Fudbalski savez Crne Gore i sport Crne Gore uopšte i da će u mandatnom periodu od 2017. do 2021.godine izdići nivo kvaliteta organizovanosti fudbalskog sporta Crne Gore na najviši mogući nivo.

Nesebičnim angažovanjem Vasilija – Vaska Miloševića na funkciji predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore, u mnogome će se doprinijeti daljem razvoju fudbalskog sporta Crne Gore i sporta Crne Gore uopšte“, navodi se u dopisu koji potpisuje Sekretar Fudbalskog savеza Opštine Bar, mr Miodrag Banović, prof.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar