KK Mornar

Strateg Mornara Đorđije Pavićević okupio igrače na radnom sastanku. Prvi trening sjutra (srijeda) u 12:30.

Piše: Milan VUJOVIĆ (SPORTSKI ŽURNAL)

Košarkaši i kompletan stručni štab Mornara okupili su se u prostorijama kluba u SD „Topolica“, gdje im je trener Đorđije Pavićević predstavio planove i ambicije u novoj sezoni.

“Prošle godine u ovo vrijeme saopštili smo da imamo samo jedan cilj – plasman u ABA ligu. Uspjeli smo da nadmašimo plan, jer smo, uz to što smo postali ABA ligaši, igrali u sva tri finala – u domaćem prvenstvu i kupu, kao i u Balkanskoj ligi. Sada imamo, takođe, samo jedan cilj – opstanak u ABA ligi. Mi ćemo vam omogućiti da trenirate u optimalnim uslovima, a na vama je da se pokažete u najboljem svetlu na utakmicama”, kazao je Pavićević okupljenim igračima: B. Radunoviću, Mijoviću, Ćaliću, Mugoši, Hadžibegoviću, Krstiću, zatim Vujoševiću, M. Radunoviću, kao i Todoroviću iz Sutjeske koji je na probi u Mornaru.

Među igračima je bio i Kandić, nekadašnji igrač Mornara koji će trenirati sa svojim bivšim saigračima do odlaska u inostranstvo. Pavićević je posebnu dobrodošlicu poželeo novajliji Nemanji Krstiću, nekadašnjem reprezentativcu Srbije. Istakao je i da postoji mogućnost da još neki igrači dođu na probu, kao i da se pojača stručni štab.

Trener Mornara je najavio da će se ekipa za veoma napornu sezonu pripremati u Crnoj Gori i Srbiji, a nagovestio je i mogućnost odlaska u Francusku.

Očekuje se da će se u narednih nekoliko dana ekipi pridružti četvorica barskih Amerikanaca. Džouns i Voler učiniće to za dva dana, a početkom naredne sedmice i novajlije Dikerson i Elis.

Inače, ljekarski pregledi igrača su već počeli, a zvaničan početak priprema zakazan je za sjutra (sreda, 10. avgust), u 12,30 časova, u dvorani „Topolica“, kada će igrače pozdraviti i predsednik kluba dr Igor Lukšić.

Posljednje vijesti

Thumbnail Nepoznati počinioci u noći između 19. i 20. februara iscrtali su na zidinama tvrđave Tabija iz XIX...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar