Pavićević predstavio igračima ambicije za novu sezonu

KK Mornar

Strateg Mornara Đorđije Pavićević okupio igrače na radnom sastanku. Prvi trening sjutra (srijeda) u 12:30.

Piše: Milan VUJOVIĆ (SPORTSKI ŽURNAL)

Košarkaši i kompletan stručni štab Mornara okupili su se u prostorijama kluba u SD „Topolica“, gdje im je trener Đorđije Pavićević predstavio planove i ambicije u novoj sezoni.

“Prošle godine u ovo vrijeme saopštili smo da imamo samo jedan cilj – plasman u ABA ligu. Uspjeli smo da nadmašimo plan, jer smo, uz to što smo postali ABA ligaši, igrali u sva tri finala – u domaćem prvenstvu i kupu, kao i u Balkanskoj ligi. Sada imamo, takođe, samo jedan cilj – opstanak u ABA ligi. Mi ćemo vam omogućiti da trenirate u optimalnim uslovima, a na vama je da se pokažete u najboljem svetlu na utakmicama”, kazao je Pavićević okupljenim igračima: B. Radunoviću, Mijoviću, Ćaliću, Mugoši, Hadžibegoviću, Krstiću, zatim Vujoševiću, M. Radunoviću, kao i Todoroviću iz Sutjeske koji je na probi u Mornaru.

Među igračima je bio i Kandić, nekadašnji igrač Mornara koji će trenirati sa svojim bivšim saigračima do odlaska u inostranstvo. Pavićević je posebnu dobrodošlicu poželeo novajliji Nemanji Krstiću, nekadašnjem reprezentativcu Srbije. Istakao je i da postoji mogućnost da još neki igrači dođu na probu, kao i da se pojača stručni štab.

Trener Mornara je najavio da će se ekipa za veoma napornu sezonu pripremati u Crnoj Gori i Srbiji, a nagovestio je i mogućnost odlaska u Francusku.

Očekuje se da će se u narednih nekoliko dana ekipi pridružti četvorica barskih Amerikanaca. Džouns i Voler učiniće to za dva dana, a početkom naredne sedmice i novajlije Dikerson i Elis.

Inače, ljekarski pregledi igrača su već počeli, a zvaničan početak priprema zakazan je za sjutra (sreda, 10. avgust), u 12,30 časova, u dvorani „Topolica“, kada će igrače pozdraviti i predsednik kluba dr Igor Lukšić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar