POLUFINALE: Mornar dočekuje Teodo, ulaz besplatan (20:00)

kk mor igokkeea 19

Polufinale plej ofa državnog prvenstva u košarci: Barani dočekuju Tivćane, Podgoričani Cetinjane.

Kompletirani su učesnici polufinala plej ofa državnog prventsva u košarci. Za finale će se nadmetati Budućnost Voli i Lovćen 1947 (subota, 15. april,19 časova, dvorana “Morača”), odnosno Mornar i Teodo (subota,15. april, 20 časova, dvorana “Topolica”). U polufinalu se igra na dvije dobijene utakmice, a eventualne, treće utakmice, majstorice, bile bi odigrane u Podgorici i Baru.

U Mornaru vjeruju da njihov duel sa Teodom neće odlučivati majstorica, već da će posao obaviti u dva susreta.

Trener Barana Đorđije Pavićević ističe da se njegova ekipa temeljito priprema za duel s Tivćanima koji su u Balkanskoj i Erste ligi pokazali da posjeduju kvalitet i da će biti ozbiljan rival u polufinalu.

Ipak, Mornar je favorit, jer ima bolje pojedince, “dužu” klupu i igrao je u neuporedivo jačem takmičenju – ABA ligi, gdje se plasirao u sredinu tabele. Osim toga, Barani žarko žele da ovu veoma uspješnu sezonu okončaju mečevima s Budućnošću za titulu prvaka Crne Gore. 

"Želmo da zaokružimo sezonu na najbolji mogući način i pružimo našim navijačima još, nadam se, dva spektakla u dvorani “Topolica” protiv Budućnosti Voli. Naše dvije ekipe dostojno su reprezentovale crnogorsku košarku u regionalnom takmičenju i osvojile dovoljan koeficijent da ne plaćamo učešće u ABA ligi dogodine. Meč sa Tivćanima nema uticaja na to koje će crnogorske ekipe iduće sezone igrati u ABA ligi. Računamo da ćemo se plasirati u finale državnog prvenstva, koje bi trebalo da bude dostojno finala kupa, koje je u februaru odigrano u Baru i o kojem se još govori", kazao je Đoko Pavićević.

Trener Mornara za sjutrašnji duel u dvorani “Topolica”, koji počinje u 20 časova i ulaz je besplatan, ima na raspolaganju sve igrače, koje predvode Amerikanci Voler, Džons i Elis.

Emporio dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar