Mornar spreman za Superligu, počinje od Ulcinja

kk mor igokkeea 19

Povratkom Okteviusa Elisa, šef stručnog štaba Mornara Đorđije Pavićević, zaokružio je ekipu koja će učestvovati u plej ofu državnog prvenstva.

Barani su se, naime, po završetku ABA lige rastali sa Amerikancem Tejtumom, Kanađaninom Andersonom i Srbinom Vitkovcem, pa su im, kako i propisi nalažu, za završnicu domaćeg prvenstva na raspolaganju trojica stranaca, Amerikanci Lamon Džons, Antebia Voler i Elis. Osim njih u ekipi su Boris Bakić, Vukota Pavić, Balša Radunović, Radoje Vujošević, Marko Ćalić, Marko Mijović, Marko Mugoša, Emir Hadžibegović, Mihailo Radunović i mladi Petar Ivanović.

Ambicije Mornara vezane su za finale plej ofa sa podgoričkom ekipom Budućnost Voli, a prepreke na tom putu biće Ulcinj i, po svemu sudeći, tivatski Teodo. Četvrtfinale i polufinale igra se na dvije dobijene utakmice, a finale na tri.

Izvjesno je da će Mornar svoj put ka finalu započeti u subotu 1. aprila, od 19,30 časova, u dvorani „Topolica“, protiv Ulcinja, a kakav će dalje biti raspored znaće se poslije sastanka Direktorijuma klubova Prve lige o definisanju plej of takmičenja Erste lige, koji je direktor lige Danilo Mitrović zakazao za četvrtak, 30. mart, u novim prostorijama KSCG, u Podgorici.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar