Mazic

Jedan od najbljih evropskih fudbalskih arbitara Milorad Mažić, boravio je minulih dana u Baru kao specijalni gost FSCG na seminar za sudije i pomoćnike sa Jedinstvene liste FSCG, koji tradicionalno prethodi početku nove takmičarske sezone u crnogorskom fudbalu.

Mažić je održao predavanje o procesu pripreme sudije za utakmicu i važnosti analize igre ekipa kojima će suditi, a našim sudijama je prenio i iskustva sa nedavno završenog Evropskog prvenstva u Francuskoj. Njegovi pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević su posebno radili sa našim pomoćnim sudijama i dali im korisne savjete za dalji napredak.

"Rado sam se odazvao pozivu prijatelja iz FSCG. Bilo mi je zadovoljstvo da podijelim iskustva sa crnogorskim sudijama. Znao sam da kolege iz Crne Gore prate naš rad, ali sam zaista prijatno iznenađen sa koliko pažnje to rade. Svi ljudi koje smo ovdje upoznali znali su u detalje naš učinak, a stekao sam utisak da i navijaju za nas. Seminar je bio vrlo dobro organizovan, a količina pozitivne energije na koju smo ovdje naišli je zaista izuzetna", rekao je Mažić za naš sajt.

Danas u Baru rade sudije i pomoćnici sa Razvojne liste FSCG i instrukturi fudbalskih regija. Mlade sudije će tokom trodenvnog rada proći isti program i testiranja kao njihove iskusnije kolege.

Posljednje vijesti

Thumbnail Nepoznati počinioci u noći između 19. i 20. februara iscrtali su na zidinama tvrđave Tabija iz XIX...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar