Devet medalja Mornara na Prvenstvu Crne Gore vazdušnim oružjem!

sa takmicenja naslov

U Baru je u subotu 25. 02. 2017. godine, održano Prvenstvo Crne Gore standardnim vazdušnim oružjem. Organizatori iz Streljačkog kluba Mornar iz Bara, imali su pune ruke posla budući da je na prvenstvu viđen veliki broj učesnika u svim kategorijama, a svoj posao odradili su profesionalno i bez primjedbi.

Da se dobro radi u Streljačkom klubu "Mornar" pokazuje i 6 osvojenih medalja pojedinačno i 3 prva mjesta u ekipnom plasmanu, gotovo u svim kategorijama u disciplini standardni vazdušni pištolj.

Dvije medalje osvojile su seniorke: srebro - Jelena Pantović a bronzu Ksenija Todorović koje su zajedno sa Marijom Dokvučić osvojile ekipno prvo mjesto. Kod seniora bronzana medalja je otišla u ruke Dušana Đukića. Bronzu je osvojio i junior Danilo Todorović kao i kadetkinja Danijela Radojević dok je srebrnu medalju osvojio Amir Čuturić kod kadeta. Ekipe juniora i kadeta su ekipno bile prve a ekipu su sačinjavali: juniori - Danilo Todorović, Amir Čuturić i Danilo Radojević i kadeti - Amir Čuturić, Danilo Radojević i Miloš Radoman.

Trener u klubu Lazar Macanović ističe da je vidjena još jedna dobra sportska predstava sa puno mladih strijelaca i dobre energije. Organizacija i opšti utisak kod svih prisutnih je bio kao sa najvećih medjunarodnih takmičenja. Takmičenje je potrajalo do kasno u podne. Pred strijelcima je Evropsko prvenstvo u Mariboru koja će opredijeliti možda i tok cijele sezone a na njemu će učestvovati i dvoje naših takmičara: Jelena Pantović i Dušan Đukić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar