Predloženo formiranje školskih sportskih društava Bara!

stadion

Direktorima obrazovnih institucija Bara upućen predlog za formiranje školskih sportskih društava Bara.


U cilju daljeg razvoja školskih sportskih aktivnosti na području Opštine Bar urađena je sva potrebna dokumentacija za formiranje ovih institucija, koja je distribuirana osnovnim i srednjim školama na području Opštine Bar. Pored škola, urađena je i dokumentacija za osnivanje sportskih društava i u predškolskim ustanovama.

Na sastanku Društva pedagoga fizičke kulture Opštine Bar, održanog u ponedjeljak 06.februara 2017g. profesori fizičke kulture iz osnovnih i srednjih škola Opštine Bar, jednoglasno su podržali ovu inicijativu. Ukupna obrada materijala, kucanje i štampanje potrebne dokumentacije su doprinos Fondacije „INFO sport CG” - Bar daljem razvoju sporta u Baru.

“Školska sportska društva su udruženja učenika i profesora škola, bez svojstva pravnog lica, koja nemaju svoj žiro-računi i nemaju svoj pečat, već za svaku finansijsku transakciju i korespondenciju koriste žiro-račun škole dok je planirano da Školski sportski savez Opštine Bar bude asocijacija školskih sportskih društava sa područja Opštine Bar sa svojstvom pravnog lica, koje će imati svoj žiro-račun”, kazao je za JEDRO mr. Miodrag Banović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar