Novosti iz Šestana

ssestani 2

Udruženje građana „Šestani“ tokom proteklog perioda inteziviralo je realizaciju svojih planskih aktivnosti i pomno pratilo rad dežurnih službi na prostoru svoje mjesne zajednice.

Posebno raduje okolnost da je pri kraju rekontrukcija viskonaponske mreže i da su „Crnogorski elektrodistributivni sistem“ Podgorica, odnosno Elektroprivreda Crne Gore u potpunosti omogućili pouzdaniju i kvalitetniju elektrifikaciju MZ Šestani.

ssestani 1

Ovosezonsko čišćenje i sanacija putnih pravaca započeto je nakon što su to omogućili vremenski uslovi, dok su sa prvim proljećnim danima obimnije započeti i poljoprivredni radovi. Posebno raduje okolnost da je u odnosu na protekli period u Gornjim Šestanima znatno veći broj ograđenih imanja i zasađenih oranica.

ssestani 3

U sklopu završnih radova na Župnom domu u Dedićima u toku je postavljanje ograde i popravka crkvenog zvona, dok su dobrim dijelom završeni radovi na proširenju prostora za javno okupljanje. Izradu kamene podzide i parapeta isped Župnog doma u Dedićima donirala je porodica nedavno preminulog Zefe Vučetića, dok su izvođačke radove, pod nadzorom Božidara Nrekovića, obavili Zefini prijatelji i stalni učesnici u njegovim zavičajnim aktivnostima. Ova veoma zahtjevna gradnja bila je posljednji plemeniti naum kojeg je Zefa Vučetić imao zbog želje da Šestani postanu bolje mjesto i za život, i za radost okupljanja. Zavjet svog istaknutog prijatelja članovi Udruženja građani „Šestani“ ispunili su sa velikim zadovoljstvom i neskrivenim emocijama, javili su iz Udruženja građana "Šestani".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar