×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/izlog is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/izlog is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

I nagrada Carissima

Nagrada za najljepši izlog novogodišnji izlog u izboru Turističke organizacija Bar ove godine je pripala butiku Carissima koji je lani u tradicionalnom izboru bio drugoplasirani!

Druga nagrada pripala je butiku Studio D, dok su treću podijelili prošlogodišnji pobjednici butik dječje garderobe Emporio junior i butik brendirane italijanske odjeće i obuće Cesare.

Kriterijumi pri izboru najljepšeg novogodišnjeg izloga bili su kreativnost, originalnost ideje, primijenjeni kolorit, bozićni i novogodisnji dozivljaj, upotreba tradicionalnih i novih dekorativnih elemenata.

Pored navedenih kriterijuma, pri odlučivanju uzeta su u obzir i sledeća pravila, koja se primjenjuju prilikom aranžiranje i dekorisanja Izloga:
Princip preglednosti, međusobni odnos elemenata (kompozicija), princip jedinstva i organizovana cjelina.

„Osnovno je da roba sa dekorom, tj. dekorativnim elementima čini jednu organizovanu cjelinu vizuelno - estetski doživljenu, koja ce dočarati priču enterijera, pejzaža, ulice itd i na taj način posmatraču, prolazniku, mušteriji ostaviti utisak kao da se nalazi ili gleda u pravi pejzaž, ili ostaviti utisak da gleda kroz prozor u opremljeni enterijer“, navodi se u kriterijumima na osnovu kojih je komisija TO Bar glasala prilikom izbora za najbolji novogodišnji izlog.

Komisija Turističke orgaizacije Bar je dodijelila i dvije specijalne nagrade:

Galeriji „Stojanović“ za izraženu originalnost i prodavnici „Femili shop tip top“ za doprinos prazničnom raspoloženju.
Nagrada za najljepšu terasu nije dodijeljena zbog toga što nije bilo prijavljenih kandidata, uprkos javnom pozivu na konkurs.
Komisija TO Bar pohvalila je sledeće poslovne prostore za doprinos prazničnom raspoloženju: Časovničar Mijović, Baltez, Engel, Pandora, Pahuljica, Chromo, Intersport, Orhideja.

Komisija je u periodu od 19. do 29. decembra 12.2016 do 29.12.2016 ocijenila 203 izloga poslovnih prostora.

Pogledajte najljepše novogodišnje izloge u izboru TOB-a:

{galerija}obale/2016/12/izlog{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Crna Gora je trenutno bez oboljelih od koronavirusa i u ovom trenutku nema ni aktivnih slučajeva...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar