×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/ng2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/ng2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

fgrad

Poslije dužeg vremena, Bar je na vrijeme okićen (makar jedan njegov trg), a muzički program je znatno bogatiji nego proteklih godina.

PRILOG: Dušan VUJOVIĆ (TV KORONA)

Zanimalo nas je šta, ovoga puta, “bode” oči barskoj publici kojoj, istini za volju, nije baš lako ugoditi, a opet šta su pozitivne kritike iz prve dvije noći.

Violeta, 55 godina, Bar:

“Lično sam se najviše radovala večerašnjem programu (utorak 27.12.) jer obožavam ETNO I starogradsku muziku. Zamjerke neke velike nemam, ali bi bolje bilo da su makar dva ovakva koncerta pomjerena za popodnevne termine, prvenstveno zbog toga što bi nam bilo toplije.”

Timur, 38 godina, Bar:

“Mnogo mi se sviđa vaša tradicionalna muzika, pa sam noćas došao da slušam Pljevaljske tamburaše koje do sada nisam imao prilike slušati (ponedjeljak 26.12.)”
Inače, Timur je jedan od mnogobrojnih rusa koji živi u Baru, pa se osvrnuo i na hladno vrijeme, ali i na sličnosti naše i ruske, tradicionalne, muzike.
„Pa skoro je ista, muzika, s' tim što je način izvođenja drugačiji. Mi u Rusiji sve radimo megalomanski (rekao je na „veljiko“ sa svim mekim suglasnicima). Hladno jeste dosta, ali vas treba povesti u Kavkaz, tamo je sada – 20 svaku noć.“ – najljubaznije sam se zahvalio na ovom pozivu, ali i ovu našu zimu teško podnosim.

Dejan, 19 godina, Sutomore:

„Mi smo prijehali iz dalekog Sutomora i dolazićemo do kraja. Ne slušamo ovu muziku, ali nam se gleda Severina, pa ćemo svaku noć da dolazimo ne bismo li je vidjeli“ - poslije me isti momak molio da ne napišem sve ovo, ali nisam mogao da odolim! Makar sam mu prezime sakrio.

Ana, 32 godine, Bar:

„Mislim da se TO Bar mora malo više angažovati oko pronalaženja drugih izvođača. Budva, npr, nijedne godine ne podsjeća na prethodnu. Bajaga i Severina su, definitivno, zvijezde ovog programa, ali zašto onda ne vidjeti i još neke mlađe ljude iz Bara i okruženja i dovesti ih ovdje? Lično sam se zasitila jer svake Nove godine tu su i Akademija i Katapult, sa skoro istim pjesmama. Onda mogu, slobodno, ostati kući i pustiti ih na youtube-u“ – riječi su djevojke koja je posjetila veliki broj koncerata. Čak i Lenny-a Kravitza u Budvi.

Prema prognozi sinoptičara, vjetar koji je sinoć „brisao“ je stao, a večeras program otvaraju od 19h KUD Sveti Jovan Vladimir, pa onda, Savo Perović, GRIMM i TATA MATA BAND.

{galerija}obale/2016/12/ng2{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Dan mladosti 25.Maj je bio veliki praznik u ex SFRJ.
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar