Raspisan Javni poziv za uređenje Velike skele

velika skela

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore raspisalo je juče javni poziv za odabir izvođača radova za parterno uređenje “Velike skele” – pristaništa u podnožju zidina Starog grada u opštini Ulcinj.

Projektnim zadatkom obuhvaćeno je popločavanje čitave površine platoa, postavljanje podzemnih elektro instalacija, uklanjnje dotrajalih betonskih ploča, uklanjanje oštećenog stepeništa i izgradnja novog, postavljanje stubova javne rasvjete, hortikulturno uređenje i postavljanje urbanog mobilijara. Ovim poslom predviđena je i rekonstrukcija tribina na Velikoj skeli i organizacija prostora koji bi bio pogodan za održavanje gradskih manifestacija.

velika skela 1

Javni poziv će trajti 60 dana, a izabrani izvođač radova će imati rok od 180 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao da završi radove uređenja Velike skele.

velika skela 3

Ukupna površina projektovanja je 4600 m2, a procijenjena vrijednost predmeta ove nabavke, sa uračunatim PDV-om, iznosi 810.000,00 €.saopštili su iz JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore

Morsko dobro dugi

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar