Morsko dobro planiralo sredstva za drugu fazu uređenja trga Sutomora

sut trg 1

Za drugu fazu rekonstrukcije trga Sutomore već je planirano 445.000,00 eura

Radovi na rekonstrukciji prve faze šetališta u Sutomoru uveliko su u toku, dok izabrani izvođač radova d.o.o. Fidija iz Podgorice, ovih dana priprema teren za nastavak projekta.

Prva faza radova, koja je trenutno u toku, obuhvata dio šetališta na kojem su se nalazile ugostiteljske terase, a iste su shodno projektnoj dokumentaciji Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore sada planirane u modernom stilu sa unificiranim pergolama.

sut trg 3

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je obezbjedilo i sredstava u iznosu od 445.000,00 € za izgradnju naredne faze radova, odnosno za potpunu rekonstrukciju i popločavanje traga u Sutomoru.

sut trg 2

Podsjećamo da vrijednost izgradnje prve faze radova iznosi 970.000,00 eura, od čega je Vlada Crne Gore obezbjedila 435.000,00 €, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom 425.000,00 €, dok će ostatak od nešto preko 100 hiljada eura izdvojiti Opština Bar.

Projekat uređenja i unapređenja turističke ponude na samoj obali planiran je i u Čanju, a Javno preduzeće za upravljaje morskim dobrom je završilo projektnu dokumentaciju koja je trenutno na reviziji.saopšetno je iz JP Morsko dobro

Morsko dobro dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar