×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/moto is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/moto is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

malo na trajekt

Članovi Moto kluba Bar i ove godine učestvovali su u tradicionalnoj akciji „Moto Djeda Mrazevi“.

Akciju organizuje uz podršku moto klubova udruženje motociklista „No Limit Bikers“ iz Podgorice. U humanitarnoj akciji motociklisti obučeni u kostime Djeda Mraza, posjetili su Dom za nezbrinutu djecu „Mladost“ u Bijeloj. Naravno, Moto djeda mrazevi su mališanim Doma u Bijeloj dodnijeli novogodišnje paketiće ali I brojne druge poklone.

Moto djeda Mrazevi iz podgorice su organizovano krenuli sa platoa ispred Hard Rock Caffe-a u 10 sati. Kolege iz Bar i Ulcinja, su im se pridružile na raskrsnici od Sutomora prema Sozini.

Kako je kolona putovala prema Bijeloj tako su joj se priključivali članovi lokalnihmoto klubova iz graova kroz koje je prolazila.
Ideja za ovakvu kumanitarnu kampanju je pokrenuta 2010. godine, a “Moto djeda mrazevi” su otada, osim mališana u Bijeloj, obradovali i drugare u Podgorici – u Zavodu za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine 2011., odnosno u Resursnom centru za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju na Zabjelu 2014.
Zahvaljujući prilozima bajkera iz cijele Crne Gore i uz pomoć sponzora, osim slatkiša i igračaka, motoristi velikog srca na poklon donose i ostale potrepštine, u dogovoru sa predstavnicima ustanova koje brinu o djeci.

{galerija}obale/2016/12/moto{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail U organizaciji MZ Ostros, pod pokriviteljstvom Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, a u...
Više u kategorijama: Info  Art  Sport  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar