Koliko god uradiš za rodni kraj, nikada mu se ne možeš odužiti

setani crtež

Ovako bi trebao izgledati Omladinski dom u prizemlju i crkva Svetog Josipa na spratu u Gornjim Šestanima, Dedići - objavljuje na svojoj FB stranici Anto Vučetić.

Udruženje gradjana Šestani vodi već dugo vremena akciju potpomognuto
sredstvima lokalne uprave i brojnim donatorima.Društvo je uspjelo završiti 70 posto prikazanog objekta,a Anto dodaje da je velika podrška prisutna i od doktorice Kece Djokvučić.

Pored ovog objekta u Šestanima su obnovljene ili iznova izgradjene i mnoge kuće, tako da povratak u zavičaj više nije prazna priča.

Asfaltiranjem dijela puta koji vodi do blizu sela i dovodjenjem struje stvoreni su bolji uslovi za život i povratak na selo. Asfaltiranje puta do crkve Svetog Petra i Pavla u Lukićima koje je planirano omogućilo bi puno bolju komunikaciju za dolazak ljudi.

" Koliko god uradiš za rodni kraj,nikada mu se ne možeš odužiti” –kaže Anto, i dodaje da seljani vodjeni ovom izrekom nastoje da zajedničkim snagama urade I urede još mnogo toga sa željom da u Šestanskim kućama bude još više upaljenih svjetala uz druženja,skupove, ali i manifestacija poput " Noć kraj ognjišta”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar