Nova TO Bar brošura „Bar 55+“

ribarsko selo

Turistička Organizacija Bar je u cilju bolje prezentacije ponude za veoma bitan segment turista - seniore, pripremila brošuru“ Bar 55+“.

Osim crnogorskog, sačinjena su izdanja i na engleskom i ruskom jeziku, a druge jezičke varijante će se štampati shodno potrebama.

Na dvadeset tri strane, u ovom reprezentativnom prvom izdanju mogu se naći sve potrebne informacije o opštini na dvije čarobne obale, kulturno-istorijskom nasljeđu, prirodnim resursima, smještaju, nacionalnom parku Skadarsko jezero, bogatoj gastronomskoj i vinskoj ponudi, te rekreativnim aktivnostima, festivalima i feštama, a sa aspekta ovog segmenta turista. Za sve one koji žele da upotpune boravak duhovnim sadržajem tu su informacije o vjerskim centrima sve tri konfesije kojima se naš grad ponosi.

Na poslednjoj stranici je i informativni dio gdje će naši uvaženi turisti seniori moći da pronađu kontakte svih turističkih agencija naše opštine i sa lakoćom organizuju svoj boravak.

Urednik brošure je Lazar Pejović koji je zajedno sa Duškom Miljanićem predivnim fotografijama vjerno dočarao i predstavio našu opštinu, dok je za grafički dizajn bila zadužena Adela Zejnilović.

Brošura „ Bar 55+“ biće predstavljena na svim sajmovima turizma na kojima učestvujemo kao i u svim informativnim biroima i prostorijama TO Bar.

Brošuru možete pogledati na  websajtu TO Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar