Festival vina i ukljeve počeo je danas u Virpazaru

uklj 6

Tradicionalni 23. Festival vina i ukljeve počeo je danas u Virpazaru.

uklj

Festival je bio prvijenac koji je krčio put svim ostalim, sličnim manifestacijama koje se danas održavaju u Crnoj Gori i barskoj opštini slaveći njenu raznolikost i bogatstvo lokalnih proizvoda.

uklj 7

Festival uživa ugled kao regionalo priznata i atraktivna poljoprivredno- turistička manifestacija na koju smo svi ponosni.

uklj 1

Ovim riječima je potpredsednica opštine Bar Tanja Spičanović otvorila 23. Festival vina i ukljeve. Obraćajući se izlagačima Spičanović je kazala da zadrže nadaleko čuveno gostoprimstvo i vrhunski kvalitet proizvoda. - Naše je da podsticajnim mjerama osluškujemo vaše potrebe i zajedničkim naporima izgradimo brend koji Bar zaslužuje, naglasila je potpredsednica opštine Bar.

uklj 4

Turistička organizacija Bar od 1996. godine podržava Festival vina i ukljeve. - Ova izuzetna poljoprivredno-turističa, kulturna manifestacija na najbolji način promoviše ovaj kraj, ono što rade vrijedni domaćini, promoviše tradiciju, kazao je direktor TO Bar Emil Kukalj.

uklj 2

On je podsjetio da iz godine j godinu sve više turista posjećuje crmnički kraj i Skadarsko jezero. U ime domaćine goste i izlagače je pozdravio predsjednik MZ Crmnica Tomo Ukšanović. Festival uz bogat kulturno - zabavni program traje danas i sutra u Virpazaru. Za goste organizatori su pripremili 280 kilograma ukljeve i 200 litara vina za degustaciju.

Biljana Dabić

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar