Dani crnogorskog turizma u Sloveniji

slo 2

Turistička organizacija Bar učestvuje u „Danima crnogorskog turizma“ koji se održavaju u Celju i Ljubljani, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Sloveniji, u periodu od 10.septembra do 15. septembra.

Promocija je započeta na Međunarodnom sajmu preduzetništva u Celju, gdje je Turistička organizacija Bar predstavila turističku ponudu grada sa akcentom na aktivni odmor kao i kroz bogat program KUD-a “Jedinstvo”. Tokom trajanja sajma u Celju, posjetioci su se detaljnije upoznali sa novitetima turističke ponude Bara, manifestacijama koje slijede u predstojećem periodu, cijenama u privatnom I hotelskom smještaju u postsezoni.

slo 1

S obzirom da gosti sa ovog tržišta, više preferiraju aktivni odmor u prirodi, ovom prilikom prezentovana je ponuda koja se odnosi na segment pješačenja, biciklizma, vožnja kajaka, krstarenja morem I jezerom, kanjoninga i planinarenja kojima mogu upotpuniti svoj odmor.

Ponuda grada je promovisana i u Ljubljani, uporedo sa celjskim sajmom, pa su u popodnevnim časovima na trgu u Stritarjevoj ulici posjetioci imali priliku da se kroz zabavni program upoznaju sa crnogorskom kulturom I tradicijom.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar