Kada si izgubljen-najbolje da podješ malo do doktora....

unuka

Kada bi se Barani šalili na račun nečijeg mentalnog zdravlja, komentar je uvijek bio : " Najbolje da podješ malo kod doktora Masoničića".

A sada možemo reći da je grad Bar ostao bez velikog doktora, i da sad više zasigurno neće biti sličnih  komentara. Prvi barski psihijatar napustio nas je 13 juna, u 80-oj godini života, ali je za sobom ostavio neizbrisiv trag.

Sahrana velikog doktora, ali čovjeka prije svega obavila se 14-og juna u Baru. Saučešće porodici izjavilo je na stotine ljudi.

Od ovog značajnog čovjeka i doktora oprostila se najbliža porodica kao i prijatelji, uputivši mu najiskrenije i najdublje osjećaje kao poslednji pozdrav.

Za sobom je ostavio suprugu Mirjanu, dvoje djece i četvoro unučadi.

Izvesti djecu na pravi put nije lako, ali možemo reći da je i na tom polju dr Marko bio jako uspješan.

Jednom prilikom je rekao da je i ako je otac, najponosniji i najzadovoljniji jer je djed, i da su unučad najveća radost u životu.

Penzionerske dane proveo je druzeći se sa unučićima, i učeći ih životnim lekcijama koje će im, sigurni smo, značiti više nego bilo kakva škola.

Za njegovu porodicu riječi utjehe ne postoje, ali postoji veliki ponos i radost zbog onoga sto su imali kraj sebe.

I za kraj, ne bismo mogli reći niśta, osim da grad Bar, kao i Barani ovom čovjeku duguju puno. Da će se često pominjati medju sugradjanima suvišno je i govoriti, zaboravu ga nece dati kako porodica, tako i svako ko ga je poznavao.

Foto privatni arhiv: Ponosni djed sa najstarijom unukom koja je završila Srednju medicinsku školu i krenula djedovim stopama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar