medijji 3

Nakon brojnih studijskih posjeta poslanika medija u Baru koje su organizovane tokom ovog i prethodnog mjeseca, uslijedila je još jedna koja se realizovala u saradnji sa FIJET Srbija ( Udruženje turističkih novinara i pisaca u turizmu).

medijji 1

Ovom prilikom u periodu od 12. do 14. juna Bar su posjetili predstavnici medija među kojima su bili : GTV- Gorenjska televizija i BTC magazin Ljubljana, Dimenzije časopis, Magazin Star BIH, BH radio, Portal BiH putovanja, Makedonska informativna agencija (MIA), Sputnjik , TV emisija “Srbija koju volim”, TV Belle Amie, Internet portal Serbia Travell News, TV Studio B, TV mreža Comnet i Turistička prizma.

medijji 2

Medijima je u pratnji vodiča predstavljeno prirodno i kulturno- istorijsko nasljeđe grada “između dvije čarobne obale”, i to: Stari Bar, Stara Maslina, Dvorac kralja Nikole kao i Virpazar. Tokom posjete u Virpazaru, obišli su tvrđavu Besac i Centar za posjetioce, a upriličeno je i krstarenje Skadarskim jezerom i posjeta lokalnoj vinariji-saopšteno je od strane Turističke organizacije Bar

 

dug tob