medijji 3

Nakon brojnih studijskih posjeta poslanika medija u Baru koje su organizovane tokom ovog i prethodnog mjeseca, uslijedila je još jedna koja se realizovala u saradnji sa FIJET Srbija ( Udruženje turističkih novinara i pisaca u turizmu).

medijji 1

Ovom prilikom u periodu od 12. do 14. juna Bar su posjetili predstavnici medija među kojima su bili : GTV- Gorenjska televizija i BTC magazin Ljubljana, Dimenzije časopis, Magazin Star BIH, BH radio, Portal BiH putovanja, Makedonska informativna agencija (MIA), Sputnjik , TV emisija “Srbija koju volim”, TV Belle Amie, Internet portal Serbia Travell News, TV Studio B, TV mreža Comnet i Turistička prizma.

medijji 2

Medijima je u pratnji vodiča predstavljeno prirodno i kulturno- istorijsko nasljeđe grada “između dvije čarobne obale”, i to: Stari Bar, Stara Maslina, Dvorac kralja Nikole kao i Virpazar. Tokom posjete u Virpazaru, obišli su tvrđavu Besac i Centar za posjetioce, a upriličeno je i krstarenje Skadarskim jezerom i posjeta lokalnoj vinariji-saopšteno je od strane Turističke organizacije Bar

 

dug tob

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas po podne nesvakidašnji dogadjaj za Barane.
Više u kategorijama: More  Art  More  Info  More  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar