krv

Akciji dobrovoljnog davalaštva krvi u JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi koja je održana 24.aprila odazvao se veliki broj maturanata i profesora.

Ova tradicionalna humanitarna aktivnost realizovana je u prostoru školske biblioteke u intervalu od 13 do 16,30 časova i okupila je 42 namjerenika koji su željeli na djelu pružiti pomoć da se nečiji život nastavi.
Pod geslom velikoga antičkog mislioca i oratora Seneke, da „čovjek jedino može biti srećan ako čini dobra djela“, 25 osoba je dalo krv, dok je njih 21 to uradilo po prvi put i time položilo najvažniji test svog punoljetstva.
Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Luka Bar“ i Opštinska organizacija Crvenog Krsta Bar uz podršku DDDK Željeznička stanica Bar i Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, kao i stručno asitiranje osoblja barske bolnice, uspješno su i bez ikakvih poteškoća realizovali ovaj događaj koji je protekao u veoma dobroj atmosferi.

Zasluge za uspješnost ove aktivnosti pripadaju i pomoćniku direktora Ranku Barjaktaroviću i sekretaru DDDK „Luka Bar“ Božidaru Joličiću koji su na valjani način promovisali i upoznali srednjoškolce o značaju ovog humanog čina-javlja prof. Neđeljko Đurović

 

knjigovodja MCP

Posljednje vijesti

Thumbnail Na veoma frekfentnoj raskrsnici kod supermarketa Voli u Baru došlo je do istakanja nafte iz...
Više u kategorijama: Info  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar