krv

Akciji dobrovoljnog davalaštva krvi u JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi koja je održana 24.aprila odazvao se veliki broj maturanata i profesora.

Ova tradicionalna humanitarna aktivnost realizovana je u prostoru školske biblioteke u intervalu od 13 do 16,30 časova i okupila je 42 namjerenika koji su željeli na djelu pružiti pomoć da se nečiji život nastavi.
Pod geslom velikoga antičkog mislioca i oratora Seneke, da „čovjek jedino može biti srećan ako čini dobra djela“, 25 osoba je dalo krv, dok je njih 21 to uradilo po prvi put i time položilo najvažniji test svog punoljetstva.
Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Luka Bar“ i Opštinska organizacija Crvenog Krsta Bar uz podršku DDDK Željeznička stanica Bar i Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, kao i stručno asitiranje osoblja barske bolnice, uspješno su i bez ikakvih poteškoća realizovali ovaj događaj koji je protekao u veoma dobroj atmosferi.

Zasluge za uspješnost ove aktivnosti pripadaju i pomoćniku direktora Ranku Barjaktaroviću i sekretaru DDDK „Luka Bar“ Božidaru Joličiću koji su na valjani način promovisali i upoznali srednjoškolce o značaju ovog humanog čina-javlja prof. Neđeljko Đurović

 

knjigovodja MCP

Posljednje vijesti

Thumbnail Episkopski savjet SPC u CG saopštio je da je na snazi privremeno odlaganje molebana zbog...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

Jedro baner huppe

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar