krv

Akciji dobrovoljnog davalaštva krvi u JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi koja je održana 24.aprila odazvao se veliki broj maturanata i profesora.

Ova tradicionalna humanitarna aktivnost realizovana je u prostoru školske biblioteke u intervalu od 13 do 16,30 časova i okupila je 42 namjerenika koji su željeli na djelu pružiti pomoć da se nečiji život nastavi.
Pod geslom velikoga antičkog mislioca i oratora Seneke, da „čovjek jedino može biti srećan ako čini dobra djela“, 25 osoba je dalo krv, dok je njih 21 to uradilo po prvi put i time položilo najvažniji test svog punoljetstva.
Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Luka Bar“ i Opštinska organizacija Crvenog Krsta Bar uz podršku DDDK Željeznička stanica Bar i Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, kao i stručno asitiranje osoblja barske bolnice, uspješno su i bez ikakvih poteškoća realizovali ovaj događaj koji je protekao u veoma dobroj atmosferi.

Zasluge za uspješnost ove aktivnosti pripadaju i pomoćniku direktora Ranku Barjaktaroviću i sekretaru DDDK „Luka Bar“ Božidaru Joličiću koji su na valjani način promovisali i upoznali srednjoškolce o značaju ovog humanog čina-javlja prof. Neđeljko Đurović

 

knjigovodja MCP

Posljednje vijesti

Thumbnail Sve je spremno za premijeru predstave “Balkanska carica“ koja je najavljena za ponedeljak u Starom gradu...
Više u kategorijama: Art  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar