Učenici za primjer

krv

Akciji dobrovoljnog davalaštva krvi u JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi koja je održana 24.aprila odazvao se veliki broj maturanata i profesora.

Ova tradicionalna humanitarna aktivnost realizovana je u prostoru školske biblioteke u intervalu od 13 do 16,30 časova i okupila je 42 namjerenika koji su željeli na djelu pružiti pomoć da se nečiji život nastavi.
Pod geslom velikoga antičkog mislioca i oratora Seneke, da „čovjek jedino može biti srećan ako čini dobra djela“, 25 osoba je dalo krv, dok je njih 21 to uradilo po prvi put i time položilo najvažniji test svog punoljetstva.
Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Luka Bar“ i Opštinska organizacija Crvenog Krsta Bar uz podršku DDDK Željeznička stanica Bar i Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, kao i stručno asitiranje osoblja barske bolnice, uspješno su i bez ikakvih poteškoća realizovali ovaj događaj koji je protekao u veoma dobroj atmosferi.

Zasluge za uspješnost ove aktivnosti pripadaju i pomoćniku direktora Ranku Barjaktaroviću i sekretaru DDDK „Luka Bar“ Božidaru Joličiću koji su na valjani način promovisali i upoznali srednjoškolce o značaju ovog humanog čina-javlja prof. Neđeljko Đurović

 

knjigovodja MCP

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar