Najduži brkovi “rastu”u Baru

brk 5

Na takmičenju u Sarajevu Vladimir Vlado Iličković laureat je za brkove duge 40 cm.

Poveden lijepim utiscima i ohrabren nagradom sa takmičenja u Podgorici prošle godine bio sam se sa mojim zetom na takmičenje najboljih brada I brkova.

Takmicenje se odrzavalo u Sarajevu- City Centru, tržnom centru koji kao i svaki drugi vrvi od ljudi, gdje je muzika vrlo glasna a “sudaranje” sa prolaznicima uobičajeno.

brk 1

Zvukovi velegrada jesu zanimljivi,no nisu bliski mom zivotnom stilu.

Moj maslinjak, moja oaza mira je nešto neprocjenjivo za mene.

brk 3


Medjutim ovakvo jednodnevno odstupanje od svakodnevice je bilo vrlo zabavno. Čitavo vrijeme bio sam okružen mladim ljudima pozitivne energije,”bradonjama” raspoloženim da taj dogadjaj učine što boljim i interesantnijim kako učesnicima tako i mnogobrojnoj publici.

Moto takmičenje je bila I promocija preventive kod muškaraca protivu bolesti kancera I prostate.

brk 4

Konkurencija je bila velika, posebno kad su u pitanju bile katogorije za brade. Dugi brkovi su bili manje zastupljeni. Jos jedna potvrda da ih nije lako odrzavati i da se ne usudjuje svako da ih nosi.


Dobio sam prvu nagradu za dužinu brkova, a moj zet Dusan Tomić drugu nagradu u istoj kategoriji. Dužina mojih brkova je trenutno 40 cm. Druga nagrada za dužinu brade pripala je meni,a izgubio sam prvo mjesto zbog 2cm duze brade mladog Sarajlije Damira Beglerovića.

brk 2

Radujem se sledecem takmičenju najavljenom za jesen ove godine u Podgorici. Volio bih da dodju takmičari u što većem broju kako iz Crne Gore tako i iz regiona kako bi rastao kvalitet samog takmičenja kao I druzenja i zabave što je nezaboravno-kaže umjetnik I laureat najdužih brkova takmičenja  baranin Vladimir Vlado Iličković.

urban radioFoto: Vladova privatna arhiva

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar